Σπάσιτς: «Ο ΠΑΟΚ θέλει γκολτζή, να βρει πιο ποιοτικό επιθετικό από τον Κρμέντσικ»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Σλάτζιαν Σπάσιτς, και μίλησε για τις μεταγραφές που θα πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Για τον επιθετικό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ χρειάζεται ένας επιθετικός να έχει το 20% του Ιμπραϊμοβιτς. Εγώ περίμενα περισσότερα γκολ από τους επιθετικούς, ήθελε κάτι παραπάνω και από τον Ολιβέιρα και από τον Μπράντον. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκολτζή επιθετικό, να είναι μέσα στην περιοχή και να βρίσκει δίχτυα. Δεν είναι εύκολο να ψάξεις παίκτες που θα σε βοηθήσουν άμεσα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα δεκάρι που θα βοηθήσει τον Κωνσταντέλια, και έναν επιθετικό όπως ο Πρίγιοβιτς ή ο Οκκάς. Εγώ ειλικρινά θα έψαχνα πιο ποιοτικό επιθετικό από τον Κρμέντσικ, για αλλαγή δεν θα είχα θέμα να τον πάρει ο ΠΑΟΚ».

Για το αν χρειάζεται κι άλλες μεταγραφές: «Και στο κέντρο χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή που θα δίνει πάσες και θα ψάξει χώρο. Έναν ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει τον Κωνσταντέλια αλλά και έναν μηυντικό χαφ που θα είναι περισσότερο κόφτης και θα είναι γρήγορος. Είμαι αισιόδοξος πως ο πρόεδρος θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να πάει καλά η ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.