Σπάσιτς: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται στόπερ και γρήγορο χαφ»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2021

Ο Σλάτζαν Σπάσιτς μίλησε στο Metropolis 95.5 για την καθοδική πορεία του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις ενίσχυσης που πρέπει να γίνουν.

«Τον τελευταίο καιρό ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα. Πιστεύω ότι σε λίγο χρονικό διάστημα ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς, πρώτον για τον κόσμο, αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες. Δεν το περίμενα να δω τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις. Έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές. Είμαι απογοητευμένος» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Επειδή ξέρουμε τι αμυντικούς έχουμε και μπροστά έχουμε ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, αλλά η ομάδα δεν λειτουργεί καλά ούτε πίσω, ούτε μπροστά. Οι παίκτες είναι μεγάλης αξίας. Πρέπει να προσπαθήσουν 100% να αλλάξουν την εικόνα. Εμείς ζητάμε ο ΠΑΟΚ να κερδίζει κάθε παιχνίδι, αυτό δεν το δείχνει πλέον. Ήμουν πέντε χρόνια στον ΠΑΟΚ και ξέρω τι σημαίνει η ομάδα. Παλεύουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Υπάρχει δρόμος ακόμη, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, αλλά είναι δύσκολο.»

Για τον αγώνα με την Λίνκολν σημείωσε: «Μία πρόκριση δεν θα αλλάξει πολλά. Πιστεύω ότι από τον Ιανουάριο πρέπει να σκεφτούμε και να κάνουμε ανανέωση της ομάδας. Πιστεύω ότι χρειάζεται ένας στόπερ που θα μας βοηθήσει άμεσα και ένας γρήγορος στο κέντρο. Είμαστε αργή ομάδα. Πάντα είχαμε γρήγορους ποδοσφαιριστές. Χρειάζονται 3-4 ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και ο παίκτης πρέπει να το καταλάβει.»

Για την απόδοση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Δεν θέλει να χάνει το παιχνίδι ούτε στα χαρτιά. Τον ξέρω, έχει φιλοσοφία νικητή. Ήρθε στον ΠΑΟΚ και από την πρώτη στιγμή έδεσε με την ομάδα. Θα τον βλέπουμε όλο και καλύτερο, αλλά χρειάζεται βοήθεια και από τους συμπαίκτες του.»

Για την παραμονή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο τόνισε: «Εγώ πιστεύω ότι θα είναι μεγάλη κίνηση. Είναι μεγάλη προσωπικότητα και το να έχει έναν ρόλο στην ομάδα θα είναι μεγάλη βοήθεια. Μπορεί να την ενισχύσει πολύ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τέτοια πρόσωπα, που θα δίνουν τα πάντα για να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.