Σπάσιτς: «Μπορεί να περάσει την Μπεσίκτας ο ΠΑΟΚ, δεν ξέρω τι έπαθε ο Μπίσεσβαρ»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Σλάτζιαν Σπάσιτς, και μίλησε για τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ,τον Βιεϊρίνια, τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Δικέφαλος ενώ σχολίασε και το βήμα του Ιβιτς στην Αγγλία.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τα πράγματα στη Σερβία: «Εχουμε πολλά κρούσματα στο Βελιγράδι, προσπαθούμε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο αλλά πρέπει και να προσέχουμε».

Για τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Η Μπεσίκτας έχει εμπειρία από την Ευρώπη, θα είναι ένα δύσκολο ματς, ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί, είναι σε δύσκολη κατάσταση οι Τούρκοι. Ο ΠΑΟΚ αν παίξει αυτό που ξέρει έχει ελπίδες να προκριθεί στην επόμενη φάση».

Για την δυσκολία στο γκολ που έχει ο Δικέφαλος: «Είναι η αρχή της προετοιμασίας, ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνει, πέρυσι δεχόμασταν πολύ εύκολα γκολ γιατί παίζαμε πολύ ανοιχτά. Παλιά ο Μπίσεσβαρ ήταν πολύ καλός τώρα δεν ξέρω τι έχει πάθει, ίσως είναι κουρασμένος, είτε είναι θέμα ηλικίας».

Για τον Βιεϊρίνια: «Είναι ένας αρχηγός, πρόσφερε πολύ στην ομάδα και πιστεύω πως μπορεί ακόμη να προσφέρει κι άλλο. Να έχεις έναν τέτοιο πάικτη που είναι η ιστορία του ΠΑΟΚ, είναι σημαντικό να βρίσκεται στα αποδυτήρια. Πιστεύω πως θα τα βρουν μέχρι το τέλος των μεταγραφών και θα επιστρέψει στην ομάδα».

Για τον MVP του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν: «Ο Μίσιτς μέχρι τον τραυματισμό του ήταν ο καλύτερος παίκτης στην ομάδα, περίμενα περισσότερα από τους Μπίσεσβαρ, Καντουρί και Ακπομ, έχουν ποιότητα και πρέπει να προσφέρουν περισσότερα. Οι νεαροί είναι καλοί παίκτες αλλά θέλουν δουλειά. Είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ».

Για το που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: «Χρειαζόμαστε ένα αμυντικό χαφ και ένα κεντρικό αμυντικό».

Για το βήμα του Ιβιτς στην Γουότφορντ: «Εκανε καριέρα, πρόσφερε στην Μακάμπι και πήρε 2 πρωταθλήματα, στον ΠΑΟΚ πήρε Κύπελλο, δουλεύει πολύ, το μέλλον του ανήκει για να γίνει μεγάλος προπονητής».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.