Σπάσιτς: «Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς»

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Σλάτζαν Σπάσιτς.

Ο βετεράνος Σέρβος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τον συμπατριώτη του, τον Άντρια Ζίβκοβιτς, που κλείνει στον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων, ο Σλάτζαν Σπάσιτς δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του Ζίβκοβιτς: «Ο Ζίβκοβιτς είναι μεγάλο ταλέντο, έχει ποιότητα και ως παίκτης και ως χαρακτήρας. Μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, του ταιριάζει το ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ελλάδα, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Έδωσε τα πάντα στην Παρτιζάν και μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Ταλεντο υπαρχει, θα μπει στην ομάδα με καλό κλίμα και μπορεί να τη βοηθήσει».

Για το προφίλ του Ζίβκοβιτς: «Η θέση του είναι στα άκρα της επίθεσης. Από δεξιά μπορεί να κάνει ασίστ, είναι πολύ γρήγορος ξέρει πολλή μπάλα. Με το σύστημα του Φερέιρα θα βοηθήσει πολύ. Είναι παίκτης με προσωπικότητα. Δεν ξέρω τον λόγο που δεν έπαιξε στην Μπενφίκα. Μπορεί να δώσει παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Είναι αριστεροπόδαρος, μπουκαδόρος και έχει καλή ντρίμπλα».

Αν μίλησε μαζί του κάποιος από το περιβάλλον του Ζίβκοβιτς: «Πιστεύω έχει μάθει ο ίδιος κάποια πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Έπαιξε στην Μπενφίκα μια μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία και τώρα έρχεται σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Αν μπει στην ομάδα προσεκτικά και μάθει πράγματα από τον προπονητή, μπορεί να δώσει πολλά».

Για το αν είδε το ματς με τη Μπεσίκτας: «Το είδα όλο. Μου άρεσε που ήμασταν επιθετικοί, κάθε παίκτης ξέρει τη δουλειά του στο γήπεδο».

Για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα: «Βλέπω δηλώσεις του προπονητή της Μπενφίκα. Πιστεύω ότι η Μπενφίκα δε θα έρθει με κατεβασμένα κεφάλια. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.