Σπάσιτς: Κάποια πράγματα στον ΠΑΟΚ δεν τα καταλαβαίνω - Μεγάλος άνθρωπος ο Ίβκοβιτς»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σλάτζαν Σπάσιτς μίλησε στο Metropolis 95.5 τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για τον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Είναι μεγάλη απώλεια γιατί έφυγε ένας μεγάλος κόουτς. Όλο ο κόσμος είναι απογοητευμένος με αυτά που συμβαίνουν. Ξέρουμε ποιος ήταν και τι έδωσε στο μπάσκετ. Ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος. Πρόσφερε πολλά σε όλες τις ομάδες και στην εθνική μας» είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ:

«Θέλει προσοχή το ματς. Πρέπει να μπουν αποφασισμένοι για να το πάρουν και πιστεύω θα τα καταφέρουν. Είμαστε ανώτερη ομάδα. Ακολουθούν πιο δύσκολα παιχνίδια με Σλόβαν και Κοπεγχάγη. Είδα την πρεμιέρα. Δεν το περίμενα να χάσουμε. Κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα καταλάβω. Δεν μου άρεσε ούτε η επιθετική λειτουργία, ούτε η αμυντική. Στα προηγούμενα ματς έδειξε κάποια άλλα πράγματα, ήταν καλός ο ΠΑΟΚ. 

Ήταν, βέβαια, πρώτο ματς. Από ένα λάθος δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος, αλλά τέτοια πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν στο μέλλον. Πρέπει να υπάρχει προσοχή. Προπονητής και παίκτες μαζί μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους».

Κατέληξε λέγοντας: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι μεγάλοι σε ηλικία, αλλά και πέρσι ήταν στην ομάδα. Μπήκαν στο πνεύμα. Πρέπει να δώσουν περισσότερη ενέργεια. Ήρθαν και κάποιοι νέοι που θα βοηθήσουν, όπως ο Μιτρίτσα και ο Τέιλορ. Πρέπει όλοι να δώσουν περισσότερα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.