Σπάσιτς: «Πρέπει να ηρεμήσει ο Ελ Καντουρί, καλύτερος ο ΠΑΟΚ από τον Άρη»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σλάτζαν Σπάσιτς.

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη, τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον αποκλεισμό στο Europa League από την Ομόνοια και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη.

Μεταξύ άλλων, ο Σλάτζαν Σπάσιτς:

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα με την Ομόνοια αλλά με το Πάμπλο Γκαρσία θα πάει καλύτερα. Πήγαμε στην Κύπρο να πάρουμε αποτέλεσμα, που το θέλαμε για να περάσουμε και δυστυχώς δεν το κάναμε. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά οι παίκτες δεν απέδωσαν όπως έπρεπε. Πιστεύω δεν είναι θέμα προπονητή αλλά των παικτών. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ομόνοια και έπρεπε να νικήσουμε. Είναι μεγάλη υπόθεση που έδωσαν ευκαιρία στον Πάμπλο Γκαρσία που μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ».

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στα χαφ: «Έχουμε πρόβλημα στα χαφ που παίζει ο Σβαμπ που είναι πολύ καλός παίκτης και χρειάζεται ένας ακόμα παίκτης να κάνει τη διαφορά. Ο Αουγκούστο είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα. Ο Καντουρί έχει ποιότητα και κλάση. Δεν ξέρω γιατί γίνονται αυτά. Πρέπει να είναι ήρεμος με αποφασιστικότητα και να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στην ομάδα είναι 2-3 χρόνια στην ομάδα και είναι κρίμα αυτά που έκανε στα τελευταία ματς. Τον πιστεύει ο Γκαρσία αλλά ο παίκτης πρέπει να ηρεμήσει και να κάνει αυτό που ξέρει».

Για τον Τζόλη: «Κάνει φοβερή χρονιά, έχει πίσω του τον προπονητή και την ομάδα που τον στηρίζει και θα κάνει μεγάλα πράγματα. Και να κάνει έναν κακό ματς πρέπει να τον στηρίξουμε. Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει πολλά από αυτόν».

Τι θα του έλεγε βελτιώσει: «Να δίνει πιο γρήγορα πάσα, να μην κρατάει πολύ την μπάλα. Ψάχνει χώρο είναι πολύ γρήγορος. Έχει μεγάλες δυνατότητες».

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβαίνει, μας δίνει ηρεμία στο παιχνίδι. Ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο στη Σερβία, δεν έδεσε στην Μπενφίκα και δεν ξέρω γιατί τον άφησε ελεύθερο. Είναι ηγέτης και αν του δώσει μεγαλύτερη ελευθέρια ο Γκαρσία θα κάνει μεγάλα πράγματα. Πιστεύω μπορεί να δώσει ασίστ, γκολ και τα πάντα».

Για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Παίζει καλό ποδόσφαιρο ο Άρης, είναι σταθερή ομάδα. Αλλά πιστεύω είμαστε καλύτεροι και πρέπει να κερδίσουμε. Μπροστά είμαστε καλύτεροι από τον Άρη και πιστεύω θα κερδίσουμε. Ο Άρης αν θέλει να κερδίσει πρέπει να βγει μπροστά. Αν είναι 0-0 στο 30 ο Άρης πρέπει να ανοιχτεί για να μας κερδίσει, και αν βρούμε χώρους θα κερδίσουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.