Σπάσιτς: «Αυτή είναι η αγωνιστική ταυτότητα του Μπάμπα - Να αποκτηθεί 6αρι αν...»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σλάτζαν Σπάσιτς.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής, σχολίασε με την ποδοσφαιρική του ματιά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Ραχμάν Μπάμπα, την εικόνα του Δικεφάλου στον στα πρόσφατα παιχνίδια καθώς και το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης την ύστατη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αναφορικά με τον Ραχμάν Μπάμπα: «Σίγουρα έχω παρακολουθήσει τον παίκτη, έχει καλά στοιχεία με την ταχύτητα του και την άνοδο του στον αγωνιστικό χώρο να μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα. Ανεβαίνει πολύ ψηλά και είναι ποδοσφαιριστής που ξέρει μπάλα. Η Τσέλσι έχει άλλο υλικό όπου δεν μπόρεσε να βρει χώρο αλλά στον ΠΑΟΚ θα βοηθήσει αγωνιστικά».

Για τον Καγκάβα υπογράμμισε«Ο Καγκάβα είναι ένας ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε μεγαλύτερα επίπεδα και όταν πήγε στη Μάντσεστερ ήταν από τους καλύτερου ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής με αγωνιστική απραξία βρίσκεται πίσω στην αγωνιστική κατάσταση και χρειάζεται περίπου ένα με ενάμισι μήνα ώστε να φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας του».

Για την αγωνιστική εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών: «Παρακολούθησα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μου έκανε εντύπωση το ότι σκόραρε 5 γκολ ο ΠΑΟΚ και η ομάδα βελτιώνεται ενώ με τον Ολυμπιακό έγιναν κάποια λάθη. Ο Γκαρσία θέλει στήριξη και θα βρεθεί ο δρόμος μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει έναν παίκτη σε περίπτωση που φύγει ο Αουγκούστο, αλλά να είναι ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να μπει στην ομάδα και να κάνει τη διαφορά» .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.