Σπανούλης και Κασελλάκης: «Θα τα δώσουμε όλα απέναντι στον Ολυμπιακό»

Litespeed Test12 Φεβρουαρίου 2024

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το Final 8 του Κυπέλλου στο Ηράκλειο και τόνισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα απέναντι στο φαβορί Ολυμπιακό για να περάσει στα ημιτελικά κάνοντας την έκπληξη. 

Αναλυτικά: «Είναι μεγάλη επιτυχία η παρουσία μας εδώ, για να πατάμε τα πόδια μας στη Γη και να μην πετάμε. Αυτό που θα πω στους παίκτες μου είναι να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εμείς δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και θα κοιτάξουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν το ξέρουμε αυτό, ας μην γελιόμαστε. Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Θέλω να χαιρετήσω την ενέργεια της ομοσπονδίας να γίνουν μαζί οι τελικοί Ανδρών και Γυναικών και τη συνέντευξη Τύπου. Αυτό είναι κάτι που βοηθάει την ελληνική πραγματικότητα και κοινωνικά και αθλητικά».

Μαργαρίτης: «Είναι χαρά και δικαίωση να είμαστε σε 2ο σερί Final 8»

O Λεωνίδας Κασσελάκης μίλησε στην κοινή συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι οι Πρίγκιπες της Δυτικής όχθης θα πρέπει να τα δώσουν όλα στο παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους. 

Αναλυτικά όσα είπε: «Καταρχάς να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο δεύτερο Final 8 του Kυπέλλου. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, έχουμε απέναντι μια ομάδα φορμαρισμένη με υψηλούς στόχους. Εμείς θα επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό που όλο το μπάσκετ παίρνει από τη λάμψη του Final-8, σε όλες τις δομές του πρέπει να είναι συγκροτημένο. Να ευχηθώ υγεία και να το χαρεί ο κόσμος».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.