Σπανούλης: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2023

Το Περιστέρι επικράτησε του ΠΑΟΚ με 77-64 στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος και ο προπονητής των Αθηναίων, Βασίλης Σπανούλης στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε χαρούμενος αλλά και... προσγειωμένος ενόψει του ημιτελικού κόντρα στην ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων στάθηκε στο κομμάτι της άμυνας που θεωρεί πως έκρινε το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του, αλλά και στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ όπου τόνισε πως περιμένει από τους παίκτες του παρόμοια ή καλύτερη εμφάνιση. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι: «Γνωρίζαμε πως αν δεν παίξεις άμυνα στον ΠΑΟΚ, που είναι ταλαντούχα ομάδα, θα έχεις πρόβλημα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και κάναμε σημαντικό βήμα για την πρόκριση.

Για την ΑΕΚ στον ημιτελικό: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τα δύο ματς με την ΑΕΚ. Είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή και θα προσπαθήσουμε να έχουμε παρόμοια ή και καλύτερη εμφάνιση».

href="https://news.google.com/publications/CAAqKAgKIiJDQklTRXdnTWFnOEtEVzFsZEhKdmMzQnZjblF1WjNJb0FBUAE?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.