Σπανός: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο - Το μυστικό για τον Άρη είναι οι έξι βαθμοί»

Metrosport Team24 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παρουσία του ΠΑΟΚ και του Άρη και όχι μόνο.

Αρχικά αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη του Ιωνικού επί του Απόλλωνα με 4-0: «Είναι πολύ σημαντικό να βάζεις τέσσερα γκολ σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Δίνει ψυχολογία στην ομάδα. Δεν έχει κριθεί κάτι, αλλά είμαστε πιο κοντά. Είναι δευτερεύον ότι πιάνω 200 ματς. Χρόνο με τον χρόνο γερνάμε, μαθαίνουμε, γινόμαστε πιο έμπειροι. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Super League 1.»

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ: «Νομίζω ότι θα έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ. Η Μίντιλαντ είναι δυνατή και γρήγορη. Ο ΠΑΟΚ έχει τακτική και τεχνική. Έχει άλλα χαρακτηριστικά. Η ζυγαριά γέρνει προς τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι και θέμα ημέρας και τύχης».

Για την απουσία του Άκπομ: «Ίσως να υπάρχει λιγότερη ταχύτητα χωρίς τον Άκπομ. Εδώ που έφτασε, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν παίζει ρόλο ένας παίκτης αλλά η ομάδα. Σαν ομάδα πήρε το πρωτάθλημα, σαν ομάδα έχει ξεπεράσει τα εμπόδια από την αρχή της χρονιάς. Αυτό έχει δείξει και ο Λουτσέσκου».

Για το ντεμπούτο του Μπούργος στον πάγκο του Άρη: «Έχει τεράστιες εμπειρίες. Σε 2-3 ημέρες ο προπονητής δεν μπορεί να φέρει κάτι αγωνιστικά, μόνο άλλον αέρα. Όλα εξαρτώνται από τους -6 βαθμούς. Αν τους πάρει τελειώνουν όλα. Έχει μπροστά του δύο δύσκολα παιχνίδια. Ο Άρης μπορεί να κερδίσει παντού, το μυστικό είναι οι έξι βαθμοί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.