Σπανός: «Ο Άρης τον πρώτο λόγο, μειονέκτημα η παρουσία Παντελίδη»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2020

Προβάδισμα πρόκρισης στον Άρη έδωσε ο Δημήτρης Σπανός μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε ότι η πλάστιγγα γέρνει προς τους «κίτρινους» αλλά το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο αφού ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ζευγάρι του Άρη με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι έχει ο Άρης τον πρώτο λόγο αλλά υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Γέρνει η πλάστιγγα στην πλευρά του Άρη».

Το εάν επηρεάζει η παρουσία Παντελίδη: «Είναι σημαντικός παράγοντας. Είναι μια ομάδα που την έχει χτίσει και αυτό είναι ένα μειονέκτημα του Άρη».

Τον Ατρόμητο και τις απουσίες του: «Ο Άρης είναι πιο φορμαρισμένος, παίζει καλά στο γήπεδο του και δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Άρης είναι καλύτερος. Δεν θα παίξουν ρόλο οι απουσίες του Ατρομήτου. Είναι ένα στοιχείο ότι έχει να σκοράρει σε τέσσερα παιχνίδια νομίζω ο Ατρόμητος. Το βασικό πρόβλημα του Άρη είναι ότι κάνει τελικές και δεν τις μετουσιώνει σε γκολ».

Τη δίψα για διάκριση: «Είναι δεδομένο ότι θέλουν διακαώς να πάρουν ένα κύπελλο. Εάν γίνει αυτοσκοπός και θεωρηθεί αποτυχία ένας αποκλεισμός στα ημιτελικά δεν θα είναι λογικό. Παίζοντας έναν ημιτελικό με έναν από τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό ή ΑΕΚ δεν μπορεί να θεωρεί αποτυχία ένας αποκλεισμός. Το ζητούμενο για τον Άρη είναι να διατηρήσει τα κεκτημένα».

Τους παίκτες που ξεχωρίζουν: «Εμένα μου αρέσει ο Ματίγια. Ηρεμεί το παιχνίδι και εάν βάλουμε δίπλα του και το Σάσα η ομάδα γίνεται πιο δυνατή».

Ακούστε τι είπε στο Metropolis 95.5:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.