Σπανός: «Δεν έπρεπε να αλλάξει τόσους παίκτες ο Άρης»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2020

Η έλλειψη συγκέντρωσης και οι πολλές αλλαγές στο δυναμικό κόστισαν στον Άρη σύμφωνα με τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός, Δημήτρης Σπανός, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας ότι είναι άδικο να κριθούν από τώρα οι παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα του Άρη από την Κόλος: «Δεν υπήρξε θέμα υποτίμησης απλά μια ομάδα μπήκε στο γήπεδο και έλεγε ότι μπορούσε να περάσει. Φάνηκε ότι είχε έλλειψη συγκέντρωσης στο δεύτερο γκολ. Θεωρώ από δύσκολο έως απίθανο μια ομάδα να μην έχει διαβάσει τον αντίπαλο. Η ουκρανική ομάδα ήταν διαβασμένη».

Για το πρόβλημα του Άρη: «Το να παίξεις παιχνίδι κατοχής έχει κίνδυνο να δεχθείς αντεπίθεση. Αυτό ισχύει σε όλες τις ομάδες. Ο Άρης είναι μια ομάδα που είναι μεγάλη δεν θα πρέπει να κάνει τόσες αλλαγές όσες έκανε και φέτος. Το να αλλάξεις τόσους παίκτες είναι ένα κακό σημείο. Είναι άδικο να κριθούν ακόμη οι νέοι, είναι καλοί παίκτες. Το θέμα είναι το πότε οι παίκτες θα είναι έτοιμοι να μπουν στο πλάνο του προπονητή».

Για τον Ένινγκ: «Μου άφησε μια εικόνα ομάδας που είχε να παίρνει αποτελέσματα χωρίς να παίζει καλά στην αρχή. Κάτι ιδιαίτερο δεν έμεινε. Δεν θα τον κρίνω εγώ τον άνθρωπο. Χάθηκε ένας σημαντικός στόχος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.