Σπανίδης: Δεν υπάρχει κόσμος, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2020

Το δ.σ. της ΕΠΣΜ με ανακοίνωση του ανέφερε ότι απαγορεύεται η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα και για την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου της κυβέρνησης την απόλυτη ευθύνη έχουν τα ίδια τα σωματεία, ενώ προβλέπονται κυρώσεις τόσο ποινικές, όσο και οικονομικές. Γι’ αυτόν τον λόγο σε όποια γήπεδα υπάρχουν είσοδοι (πόρτες) αυτοί πρέπει να είναι όλοι (όλες) κλειστοί (κλειστές).
Με δήλωση του από πλευράς Ιταλικής Ακαδημίας ο Βαλάντης Σπανίδης επισημαίνει:
«Από την στιγμή που πρέπει να υπογράφουμε 500 χαρτιά πριν την προπόνηση, από την στιγμή που κυκλοφορούμε με μάσκες στο γήπεδο, από τη στιγμή που δεν μπορούμε να μπούμε στα αποδυτήρια όλοι μαζί, από τη στιγμή που δεν υπάρχει η καζούρα μέσα στα μπάνια μετά την προπόνηση, από τη στιγμή που δεν μπορούμε να αγκαλιάζουμε τον συμπαίχτη μας από τη στιγμή που δεν μπορεί ο πατέρας η μητέρα η γυναίκα και οι φίλοι μας να μας δουν στους αγώνες προς τι η έναρξη των αγώνων του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστη????
Ποιος θα χαρεί αν γίνουν οι αγώνες, εμείς οι ερασιτέχνες παίζουμε αγώνες, κάνουμε προπόνηση για την υγεία μας, για να ερθουν 30-40 γνωστοί και φίλοι να μας δουν να γελάσουμε, να παίξουμε για την περιοχη μας.
Λυπάμαι που η κατάσταση φτάνει εδώ αλλά εμείς είμαστε Ερασιτέχνες
Εραστές της τέχνης και δεν χαιρόμαστε έτσι αυτό που αγαπάμε ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .
Ευχόμαστε να αλλάξουν τα πράγματα... Εχθές»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.