Σπανίδης: Αυτό σημαίνει ερασιτεχνικός αθλητισμός

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2021

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος της Ιταλικής Ακαδημίας Βαλάντης Σπανίδης αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 

Αναλυτικά:
Από την αρχή της χρονιάς διαβάζω με μεγάλη μου λύπη πόσες μα πόσες ομάδες ιστορικές με προσφορά στη Θεσσαλονίκη, ομάδες που έχουν πίσω τους κόσμο, ανθρώπους, χωριά, χορηγούς να αδυνατούν να συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Εύχομαι τα πράγματα να αλλάξουν και αυτές τις ομάδες να τις ξανά δούμε σύντομα στα γήπεδα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου γιατί αυτοί οι σύλλογοι είναι η ιστορία της Θεσσαλονίκης μας .Από την άλλη βέβαια νιώθω μεγάλη χαρά και μεγάλη δύναμη που ο σύλλογος μας τέτοιους δύσκολους καιρούς να έχει ανοδική πορεία. Συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας για πρώτη φορά μετά την ίδρυση του ανδρικού τμήματος μας (πριν 4 χρόνια) και να εκπροσωπουμε την περιοχη μας το ΦΟΊΝΙΚΑ μας στο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη κατηγορία. 

Νιώθω μεγάλη χαρά πού κάθε μέρα βλέπω νέα παιδιά να έρχονται στην ακαδημία μας η οποία ακαδημια συνεχίζει για 11η χρόνια να συμμετέχει σε αγώνες κ τουρνουά εντός κ εκτός Θεσσαλονίκης και από φετος θα συμμετέχουμε και σε τουρνουά εκτός Ελλάδας, σε τουρνουά της Ρώμης .Νιώθω μεγάλη χαρά γιατί αυτός ο σύλλογος κατάφερε να φέρει στο φως για το τι συνέβαινε τόσα χρόνια στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας και τέλος δικαιώθηκε.

Νιώθω μεγάλη χαρά γιατι μας πλησιάζουν άνθρωποι για την δημιουργία νέων τμημάτων μπάσκετ, βολλευ, ποδόσφαιρο Σάλας και πολεμικών τεχνών, τμήματα που θα ανακοινωθουν επίσημα σε λίγες μέρες.Νιώθω μεγάλη χαρά που είμαστε ο μόνος ερασιτεχνικός σύλλογος στη Θεσσαλονίκη που έχει συνεργασίες σε 6 νόμους σε ολόκληρη την Ελλάδα και στη Κύπρο και δίνει προπονητικό πρόγραμμα, οργάνωση και προοπτική σε πολλά παιδιά να εκπληρώσουν το όνειρο τους ΔΩΡΕΑΝ. Κανένας άλλος σύλλογος από την Α1 εως την Γ ερασιτεχνική κατηγορία δεν έχει τόσες συνεργασίες όσες η Ιταλική ακαδημια. Όλα αυτά χωρίς τις κατάλληλες γηπεδικες εγκαταστάσεις και αυτό μας δίνει δύναμη. 

Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς ένας σύλλογος ανθίζει, σκεφτείτε λοιπόν τι έχει να γίνει όταν όλα πάρουν τον δρόμο τους. ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.