Σπανέας: «Ο Σιδηρόπουλος είναι πολύ καλύτερος από αυτούς που σφυρίζουν στο Κατάρ...αλλά ασχολείται με τα ταμεία»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος διαιτησίας, Γιώργος Σπανέας, μιλώντας για την εως τώρα διαιτησία στο Κατάρ αλλά και αυτούς που ξεχωρίζουν στην ελληνική.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Δυστυχώς δεν βλέπουμε κάτι το ιδιαίτερο. Μέχρι στιγμή δεν έχει υπάρξει διαιτητής που να περνάει μέσα στο γήπεδο και να τον θαυμάζεις. Πιστεύω ότι είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο, όχι από την ελιτ της UEFA.

Ο κ. Σιδηρόπουλος είναι μακράν καλύτερος από αυτούς που παίζουν. Απλά τον κ. Σιδηρόπουλο δεν θα έπρεπε να τον τρέχουν να κάνει ενώσεις, γιατί στο τέλος θα φύγει με την πίκρα του. Η διαφορά με αυτούς του Κατάρ, είναι ότι ο Σιδηρόπουλος παίζει σε ένα πρωτάθλημα, της αμφισβήτησης.

Ο Παπαπέτρου είναι μακράν καλύτερος από τον κ. Σιδηρόπουλο, αλλά συζητάμε για την παρούσα κατάσταση, δηλαδή το Μουντιάλ. Και αυτό γιατί ο Παπαπέτρου είναι πολύ νεότερος και έχει φιλοδοξίες και την φλόγα. Του Σιδηρόπουλου όμως του κόψανε την φλόγα και τον έβαλαν να ασχολείται με ενώσεις και ταμεία.

Από την άλλη, ο κ.Βασσάρας κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, δεν τον κυνηγάνε στους δρόμους. Γιατί εκεί δεν ασχολούνται με τα δυο δεύτερα που θα κάνει λάθος ένας διαιτητής. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε, εδώ στην Ελλάδα, είναι ότι το ποδόσφαιρο το αλλάζουν οι παράγοντες και όχι οι διαιτητές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.