Σπανέας: «Ο Κλάτενμπεργκ μπήκε σε μια ferrari χωρίς τιμόνι»

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2020

Δύσκολα θα καταφέρει να αλλάξει κάτι στη διαιτησία ο Κλάτενμπεργκ σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Σπανέας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι είναι μόνος του απέναντι σε όλους. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για ανακοίνωση Κλάτενμπεργκ για VAR: «Το αν υπήρξε πρόβλημα με το σύστημα θα πρέπει να το είχε ανακοινώσει η ίδια εταιρεία. Δεν ίδρωσε το αυτί της εταιρείας. Η λύση είναι απλή. Μια ανακοίνωση από την εταιρεία ότι όντως υπήρξε πρόβλημα και έτσι δεν θα υπάρχει καχυποψία». 

Για Κλάτενμπεργκ: «Δεν είναι λογικό να περιμένουμε να τον κρίνουμε. Αν κάνει λάθη δύο χρόνια τι θα γίνει; Φέραμε έναν άνθρωπο εδώ αλλά πιστεύω θα ξαναγίνει το ίδιο. Δεν γνωρίζει τίποτα από την ελληνική ιδιοσυγκρασία του διαιτητή και είναι δύσκολο για αυτόν. 

Πόσους διαιτητές θα παρακολουθήσει; Επίσης, έμαθα ότι οι παρατηρητές θα παρακολουθούν τα παιχνίδια από το σπίτι τους και βλέπω ότι πηγαίνουν οι ίδιοι. 

Θα βγουν να κατηγορήσουν ή να βάλουν χαμηλό βαθμό σε κάτι δικό τους; Δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Μπήκε σε μια ferrari και δεν έχει τιμόνι. Χθες ο Παπαπέτρου υπέπεσε σε λάθη αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής. 

Το να τον βάζεις σε συνεχόμενα παιχνίδια δεν είναι καλό. Τα λάθη αυτά διογκώνονται και θα είναι δύσκολο να τον χρησιμοποιήσεις σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μπορεί να έχει τη διάθεση να βοηθήσει ο Κλάτενμπεργκ. Είναι όλοι τους και μόνος του. Κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. 

Θα πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η μόνη λύση είναι να εμφανιστεί ένας άνθρωπος που θα βάλει υποψηφιότητα για την ΕΠΟ και θα πει δεν στηρίζομαι στους μεγάλους αλλά στις ενώσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει κάτι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.