«Εγινε μια σειρά λαθών από τον διαιτητή, μπορούσε να κάνει κι αλλιώς το ματς »

Metrosport Team16 Ιουλίου 2020

Θέση για τις κάρτες υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ που είχαν λήξει πήρε ο Γιώργος Σπανέας μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εξηγώντας πως θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα ληγμένα δελτία: «Το συζητάμε για να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Το θέμα είναι όμως ότι ο διαιτητής είναι ξένος και όχι Έλληνας. Δεν έχει το τεκμήριο της αναξιοπιστίας. Το δεχθήκαμε. Το παιχνίδι θα μπορούσε να το κάνει εάν συμπληρωνόταν ο αριθμός από παίκτες που είχαν δελτία κανονικά ή εάν ερχόταν ένας καρδιολόγος και έλεγε ότι είναι όλοι καλά.

Ο διαιτητής είδε τα δελτία, θεώρησε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και έκανε το παιχνίδι. Πάντα υπήρχε ο κίνδυνος για την υγεία τους. Έγινε μια σειρά λαθών. Για αυτό δεν θα πρέπει να καταδικάζουμε τον Έλληνα διαιτητή.

Είμαστε όλοι συνένοχοι. Έπρεπε να ελεγχθούν τα δελτία και έτσι έγινε. Πήρε την ευθύνη και ξεκίνησε το παιχνίδι. Εάν πάθαινε κάποιος κάτι; Τι σκέφτηκε; Πού ήταν το μυαλό του;».

Για τον Βρέσκα: «Είναι πολλές φορές που στην ένταση του αγώνα δεν κοιτάζουμε το γράμμα του νόμου αλλά από έξω. Τα πράγματα είναι ακαταλαβίστικα. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο που είναι εντός του αγωνιστικού χώρου και εμείς που βλέπουμε από έξω. Χρειάζεται εκπαίδευση στο VAR ώστε να επανέλθει η διαιτησία στα χέρια μας».

Τέλος τόνισε: «Απέτυχαν όπως αποτύχαμε και εμείς. Τώρα λοιπόν πρέπει να ενωθούμε για να δούμε φως. Αναρωτιέμαι εάν κάνει ένα λάθος ο διαιτητής, πού θα πάνε να διαμαρτυρηθούν. Μέχρι τώρα ο κ. Περέιρα και με τους ξένους είχαμε ήσυχο το μυαλό μας ενώ και κάποιοι Έλληνες έδειξαν την αξία τους. Θα έρθει κάποιος και δεν θα ξέρει τίποτα και δεν θα υπάρχει από πίσω υποδομή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.