Σπανέας: «Μου έκανε εντύπωση ο ορισμός Σιδηρόπουλου»

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σπανέας, ο οποίος τοποθετήθηκε για τους ορισμούς των διαιτητών από τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Εωτηθείς για τον ορισμό Σιδηρόπουλου στο Ολυμπιακός- Άρης: «Προφανώς ο Κλάτενμπεργκ θεωρεί πως πρέπει να σπρώχνει και τους Έλληνες διαιτητές σε δύσκολες αναμετρήσεις. Όσο αναφορά τις άλλες ομάδες, πέρα δηλαδή του Άρη και του Ολυμπιακού, υπάρχει μια δυσκολία διότι φοβάται. Σε αυτά τα παιχνίδια κρίνονται οι παραμονές στην κατηγορία. Μου έκανε εντύπωση ο ορισμός του Σιδηρόπουλου, μάλλον τον έβαλε να κάνει προπόνηση για το Europa League...»

Για τους ξένους διαιτητές στις άλλες αναμετρήσεις: «Δεν γνωρίζω πραγματικά, έπρεπε να ορίσει κάποιον που έχει μέλλον για να τον προωθήσει. Δεν γίνεται κατανοητή αυτή η επιλογή. Εγώ θα έβαζα κάποιον που έχει προοπτική για να τον δω. Ο Σιδηρόπουλος για παράδειγμα, είναι ήδη έμπειρος, δεν ξέρω γιατί τον έβαλε στο ντέρμπι».

Για την αναγκαιότητα να ορίζονται ξένοι διαιτητές σε αναμετρήσεις όπως το Ατρόμητος - Λάρισα: «Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι αυτόι που ασχολούνται με την διαιτησία. Αυτό είναι το πρόβλημα τους κάθε εβδομάδα. Υπάρχουν παράγοντες που ασχολούνται μόνο με αυτό το κομμάτι. Είχα τοποθετηθεί και για την υπόθεση Παπαπέτρου. Είπα και τότε πως δεν θα τους πάρουν και το...κεφάλι, θα έχουν μια αυστηρή ποινή, δηλαδή ότι έρχεται και τιμωρία για τον επόμενο. Ο Κλάτενμπεργκ, έχει αρχίσει να αφομοιώνεται με την Ελληνική διαιτησία». 
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.