Σπανέας: «Κανένα χατίρι στις ΠΑΕ - Θα γίνουμε... ρεζίλι αν δεν τιμωρηθούν οι διαιτητές»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής Γιώργος Σπανέας, ο οποίος τοποθετήθηκε για τις επίμαχες φάσεις της αναμέτρησης του Περιστερίου ανάμεσα σε Ατρόμητοκαι Ολυμπιακό, αλλά και για τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στοMetropolis 95.5

«Εν βρασμώ δεν πρέπει να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις και μάλιστα με πίεση, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. Μόνο ο κύριος Κλάτενμπεργκ ξέρει, αυτός θα πρέπει να πάρει την απόφαση, χωρίς πίεση. Θα πρέπει να ακούσουμε τι έγινε, ο Παπαπέτρου ήταν «βοηθητικός», ποιος μου λέει εμένα ότι δεν ενημέρωσε τον Τσαγκαράκη αλλά αυτός πήρε άλλη απόφαση; Νομίζω μεταξύ τους αυτοί οι δύο, είχαν δημιουργήσει και στο παρελθόν ένα παρόμοιο πρόβλημα σε ένα ματς του Απόλλωνα. Ας μην μιλάμε για σκοπιμότητα, είναι βαριές κουβέντες αυτές. Έχουμε φτάσει στα άκρα μετά την πίεση του ΠΑΟΚ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ακούσει κανέναν στο τηλέφωνο ο Κλάτενμπεργκ. Πρέπει να δει τις στιμγές , έχει παίξει, έχει μεγάλη εμπειρία. Αυτός θα δει ποιος λειτούργησε σωστά. Δεν υπάρχουν διαιτητο-μηχανές».

«Μιλάμε υποθετικά αυτή τη στιγμή, εγώ μιλάω υποθετικά γιατί δεν έχω ακούσει την συζήτηση. Εγώ λέω απλά την άποψή μου. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Ο Κλάτενμπεργκ δεν πρέπει να πάρει μια απόφαση και για τους δύο κάτω από απαιτήσεις και πιέσεις. Δεν πρέπει να κάνουμε το χατίρι σε καμία ΠΑΕ, αλλά ούτε να μείνουν ατιμώρητοι οι διαιτητές».

«Καταλήγουμε ότι αυτός που τους επέλεξε για την Σούπερ Λίγκ, πέρα από κριτής τους θα είναι και τιμωρός τους. Αν δεν τιμωρηθούν για την παράβαση αυτή δεν κάνουμε τίποτα, Αν τους πάνε απλά καθίστε μια εβδομάδα έξω, θα γελάνε όλοι, θα γίνουμε ρεζίλι. Εγώ τον κύριο Κλάτενμπεργκ θα τον κρίνω από αυτή την απόφαση. Δεν είναι επιλογές δικές του οι διαιτητές , μέσα από αυτούς προσπαθεί να επιβιώσει. Η ποινή θα πρέπει να είναι προειδοποίησης, ότι δηλαδή ο επόμενες θα πάει σπίτι του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.