Σπανέας: «Απέτυχε παταγωδώς ο Κλάτενμπεργκ, κάναμε και εμείς τραγικά λάθη»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2021

Ο πρώην διαιτητής Γιώργος Σπανέας, οποίος είναι στην Ένωση Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος,  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και μίλησε για την απόφαση του Βαγγέλη Γρατσάνη να θέσει τον εαυτό του εκτός διαιτησίας και για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά όσα είπε

Για την απόφαση του διαιτητή Γρατσάνη να αποχωρήσε και γιατί δεν φεύγουν όλοι μαζί οι διαιτητές ώστε να κάνουν έντονη τη δυσαρέσκειά τους: «Αυτό συμβαίνει γιατί, μέχρι τώρα, οι διαιτητές ήταν αίολοι, δηλαδή δεν είχαν ένα συνδικαλιστικό όργανο για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά του, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. 

Για το ΠΑΟΚ-Άρης ψάχνει να φέρει ένα διαιτητή ελίτ, αυτό σημαίνει ότι απέτυχε παταγωδώς ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Βρίσκεται εδώ τόσο καιρό, προσπαθεί να κάνει κάτι, που είναι, όμως, ο Έλληνας διαιτητής που θα μπορούσε να βγάλει αυτό το παιχνίδι από αυτούς που έχει επιλέξει. 

Ο Γρατσάνης δεν είναι εύθικτος, αλλά και οι υπόλοιποι έχουν δώσει ένα κομμάτι σε αυτό το χώρο και δεν είναι εύκολο να τα βροντήξουν. Από την άλλη μεριά, με το που δοκίμασαν να κάνουν κάτι με κάποιους εκπροσώπους πήγαν σε αυτόν που τους χρηματοδοτεί, και με μόλις κάνεις «κιχ» κλείνει η πόρτα και φεύγεις.

Αυτό που έκανε ο κ.Γρατσάνης εγώ το χειροκροτώ και από την άλλη λέω κρίμα, γιατί έφτασε εδώ που έφθασε. 

Κάναμε και εμείς τραγικά λάθη. Ο κ.Κλάτενμπεργκ βρίσκετραι εδώ και 2-3 χρόνια και που είναι η υποδομή; Αν αύριο το πρωί φύγει, τι θα γίνει; Θα βάλουμε έναν Έλληνα αρχιδιαιτητή: Θα επικρατήσει ένα χάος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.