Σπανέας: «Δεν ταιριάζει ο Κλάτενμπεργκ με την ελληνική πραγματικότητα»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2020

Για το θέμα της ελληνικής διαιτησίας καθώς και για την πορεία του Μάρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Σπανέας. Ο πρώην διαιτητής τόνισε πως ο αρχιδιαιτητής έχει διαφορετική ιδιοσυγκρασία με την ελληνική πραγματικότητα ενώ επεσήμανε πως πρέπει να επανέλθουν οι Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το θέμα του ξένου αρχιδιαιτητή στην χώρα: «Το θέμα δεν είναι ποιος θα αναλάβει αλλά ποιος αγαπάει το άθλημα. Υπάρχουν και οι ερωτευμένοι με το ποδόσφαιρο. Η θέση πρέπει να είναι καλά αμειβόμενη για να αποδώσει σωστό έργο. Φέραμε έναν άνθρωπο με άλλη ιδιοσυγκρασία και άλλο ταπεραμέντο. Δεν ταιριάζει ο Κλάτενμπεργκ με την ελληνική πραγματικότητα. Στην Αγγλία υπάρχουν άλλες ποινές και άλλες κυρώσεις.

Για τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι: «Η λύση που πρότειναν είναι να φέρνουμε ξένους διαιτητές στα ντέρμπι των «μεγάλων». Και εγώ αναρωτιέμαι. Γιατί να μην φωνάζει η Λάρισα και τα Γιάννενα ας πούμε; Μετά τους Έλληνες διαιτητές όταν θα τους βάλεις με τους μεγάλους δεν θα μπορέσουν να αποδώσουν σωστά. Όλοι έφυγαν χαρούμενοι με τον Παπαπέτρου στο Άρης-ΠΑΟΚ πέρυσι. Δηλαδή τι παραπάνω είχε ο Ολλανδός που έφεραν την προηγούμενη εβδομάδα; Πρέπει άμεσα η επερχόμενη διοίκηση της ΕΠΟ να αναλάβει να επανέλθει η διαιτησία στο φυσικό της χώρο. Το πρόβλημα δεν λύνεται με τους ξένους διαιτητές».

Για τις αποφάσεις του Κλάτενμπεργκ: «Δεν ξέρει την πραγματική αλήθεια για την διαιτησία. Όπως θέλει το μεταφράζει ο καθένας αυτό που λέει. Πρέπει να είσαι δίπλα του για να καταλαβαίνεις τι λέει. Κανένας δεν απόλαυσε το ντέρμπι και ασχολούμαστε με τον Ολλανδό και τον Κλάτενμπεργκ. Έτσι δεν έχουμε καμία τύχη»


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.