Σπανέας: «Δεν είχαμε καμία τύχη με τη διοίκηση Καραμάνη- Δεν ισχύει ότι παραιτήθηκε επειδή κουράστηκε»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σπανέας, μιλώντας για την Γενική Συνέλευση που έγινε με βασικό θέμα την ελληνική διαιτησία αλλά και την απομάκρυνση του κ. Καραμάνη σε συνδυασμό με την ανάληψη καθηκόντων από τον ίδιο.

«Υπήρχε μια ένταση στην Γενική Συνέλευση των Διαιτητών, ήταν φυσικό και επόμενο. Ο λόγος που επέμενα να πάμε σε γενική συνέλευση εδώ και αρκετό καιρό, ήταν για να μπορέσω να δείξω στα μέλη της ομοσπονδίας ότι δεν έχουμε καμία τύχη υπό αυτήν την διοίκηση και ότι ήθελε αντικατάσταση.

Όπως διάβασα λαθεμένα σε κάποια συνέντευξη, ο Καραμάνης δεν παραιτήθηκε επειδή κουράστηκε. Δεν ισχύει αυτό, απλά δεν πέρασε ο διοικητικός απολογισμός».

Για την ανάληψη των καθηκόντων από τον ίδιο δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Πρόκειται να ανανεώσουμε το Δ.Σ, θα φέρουμε πιο νέους ανθρώπους για να μπαίνουν σιγά σιγά στο πνεύμα της διοίκησης. Στοχεύουμε πολύ πιο ψηλά. Θέλουμε να εμπλακούμε με την ένωσή μας στη δημιουργία ενός καλύτερου οργανισμού διαιτησίας, λόγω της πείρας μας. 

Ταυτόχρονα θα πρέπει να εκπαιδευτούν και νεότεροι διαιτητές που εγκατέλειψαν την διαιτησία, γιατί ο ένας μετά τον άλλον φεύγει με μια σφραγίδα στη πλάτη και έτσι ουδέποτε θα φτάσουμε να έχουμε Έλληνες διαιτητές».

Για τον λόγο που δεν έρχονται ξένοι διαιτητές της ευρωπαϊκής ελίτ για να διευθύνουν τα ντέρμπι: «Για ποιο λόγο να έρθουν, όταν αρχίζουν και δυσφημίζονται, κάνουν - δεν κάνουν λάθος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.