Ο οδηγός του δυστυχήματος στη Ρουμανία: «Είπα ότι δε θα βγει κανείς ζωντανός»

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2022

Ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου του τραγικού δυστυχήματος στη Ρουμανία, που είναι σοκαρισμένος, «έσπασε» τη σιωπή του και περιέγραψε τα τραγικά δευτερόλεπτα του δυστυχήματος στο Βουκουρέστι, μιλώντας στο Mega. «Όλα έγιναν σε 1 δευτερόλεπτο… Είπα ότι δε θα βγει κανείς ζωντανός», είπε συγκλονισμένος.

«Ήταν σαν να έπεσε ξαφνικά επάνω μας τρένο», εξήγησε και, συντετριμμένος για τον θάνατο ενός ανθρώπου, αδυνατεί να ξεχάσει τη στιγμή. «Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη. Δεν θα μπορούσε κανένας να το αποφύγει». Οδηγούσε 18 ολόκληρες ώρες. Δεν έτρεχε και ήταν προσεκτικός, εκτός από εκείνα τα μοιραία δευτερόλεπτα, που αποφάσισε να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας και να οδηγήσει το τουριστικό λεωφορείο στον όλεθρο.

«Κανένας δεν πίστεψε πως θα βγαίναμε ζωντανοί από εκεί. Σε ένα δευτερόλεπτο περάσαν όλα από μπροστά μου και είπα “από εδώ δεν θα βγει κανένας ζωντανός”. Όλα έγιναν σε ένα δευτερόλεπτο.

Ακολούθησα απλά την πορεία που μου έδειξε το GPS. Όταν η κεραία βρήκε στην κατασκευή, πάτησα απότομα φρένο, αλλά δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε το δυστύχημα. Δεν έτρεχα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.