Σπάει όλα τα κοντέρ ο Τζόλης

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2021

15 γκολ, έξι ασίστ, στα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις «μετρά» ο Χρήστος Τζόλης, έχοντας επί της ουσίας, συμβολή σε 21 γκολ, από τα 66 συνολικά που πέτυχε ο Δικέφαλος στο Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη. Η στατιστική δεν είναι απλά εντυπωσιακή… ο νεαρός σπάει όλα τα κοντέρ με τις επιδόσεις του.

Και ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τον Φεβρουάριο. Το παιδί–θαύμα του ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και δικαιολογημένα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω του. Είναι απίστευτο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ο Τζόλης εκτός από την συμμετοχή του στα 21 γκολ (με 15 τέρματα και έξι ασίστ) είναι πρώτος στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες. Έχει επιχειρήσει 67 σούτ (περισσότερα από κάθε άλλο συμπαίκτη του), εκ των οποίων τα 43 είναι εντός περιοχής. Έχει ακόμη 15 γκολ ανά 73 τελικές προσπάθειες, τρία δοκάρια, εννέα χαμένες ευκαιρίες, ένα χαμένο πέναλτι, ενώ είναι τέταρτος σε χρόνο συμμετοχής με 2.288 λεπτά, πίσω από τους Ινγκασον (2.653 λεπτά), Σβαμπ (2.476) και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (2.469). Είναι ακόμη δεύτερος στις σέντρες με 75, πίσω από τον Αντρίγια που έχει 159. Οι επιδόσεις του, «μιλούν» από μόνες τους. 

Ο Τζόλης, παρόλα τα επιτευγματά του, δεδομένου του νεαρού της ηλικίας του, παραμένει προσγειωμένος. Μόλις προχθες, δήλωσε στην Metrosport πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, θέλει να προοδεύσει μέσα από την σκληρή δουλειά και σκέφτεται πως θα πετύχει τους φετινούς του στόχους με τον Δικέφαλο. Λίγες ημέρες νωρίτερα, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, είχε τονίσει πως κάνει έντονη αυτοκριτική, για τις ευκαιρίες που χάνει. Δεν πανηγυρίζει τα γκολ, επιμένει στους τρόπους που θα βελτιωθεί για να πετύχει και άλλα περισσότερα. Αυτός είναι ο Τζόλης, που αποκτήθηκε με… ελάχιστα χρήματα από τον ΠΑΟΚ και ήδη όλοι βλέπουν την ποδοσφαιρική του αξία στο χρηματιστήριο, να έχει εκτοξευθεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.