Σούζαν Μπακλίνι: Πέθανε το πρώτο θύμα των «σαγονιών του καρχαρία»

Metrosport Team14 Μαΐου 2024

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 77 ετών η Σούζαν Μπακλίνι, το πρώτο θύμα των «σαγονιών του καρχαρία». 

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η ηθοποιός, κασκαντέρ και εκπαιδεύτρια ζώων «έφυγε» από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (11/5), έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή.

Η Μπακλίνι έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή τη συμμετοχή της στην ταινία «Jaws» (Σαγόνια του Καρχαρία) του Στίβεν Σπίλμπεργκ, όπου υποδυόταν την Κρίσι Γουότκινς, ένα ανέμελο κορίτσι που κολυμπούσε στη θάλασσα το βράδυ, όταν ο μεγάλος λευκός καρχαρίας έκανε την πρώτη του επίθεση. 

Μάλιστα, η σκηνή του βίαιου θανάτου της ήταν αρκετά τρομακτική και επώδυνη για την ίδια, καθώς ο γνωστός σκηνοθέτης την είχε δέσει σκοινιά με βάρη στη μέση της, τα οποία τραβούσαν μέλη του συνεργείου που βρίσκονταν στην ακτή.

Ωστόσο η ηθοποιός δεν είχε ενημερωθεί πότε θα ξεκινήσουν να τραβούν και ότι θα τη σύρουν κάτω από το νερό, ώστε να έχουν μια αυθεντική τρομαγμένη αντίδραση από εκείνη.

Εκτός από την blockbuster ταινία του Σπίλμπεργη, η Σούζαν Μπακλίνι συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι: «The Quest», «Quark» και «The Fall Guy» και στις ταινίες: «The Grizzly & the Treasure», «A Stranger in My Forest» και «Day of the Animals».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.