Σούντγκρεν: «Ο προπονητής μας κάνει να νιώθουμε ενεργά μέλη»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2020

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει η ομάδα για τον Αγρίνιο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό την Κυριακή (22/11, 17.15), έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον Άκη Μάντζιο καθώς και στην επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

Για την επιστροφή του στη δράση: «Αισθάνομαι πολύ ωραία, ήθελα λίγο χρόνο να επανέλθω αλλά τώρα είμαι καλά».

Για την κακή παρένθεση και τη νέα του αρχή στον Αρη: «Τα έχω αφήσει όλα πίσω, έχω γυρίσει σελίδα. Είχα κάποια προβλήματα αλλά συνέχισα να δουλεύω, είμαι επαγγελματίας και είμαι χαρούμενος που μπορώ ξανά να προσφέρω».

Για τον ρόλο του Άκη Μάντζιου: «Είναι πολύ σημαντικό για έμενα η εμπιστοσύνη του προπονητή, θέλω και εγώ να αποδείξω πράγματα, είναι σημαντικό για εμένα. Να δείξω στον προπονητή αξίζω να μου δίνει τις ευκαιρίες».

Για την σύγκριση του περσινού με τον φετινό Αρη: «Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο το φετινό ρόστερ, υπάρχει έντονος συναγωνισμός, και είναι σημαντικό ότι ο προπονητής μας κάνει να νιώθουμε ενεργά μέλη, ότι μας υπολογίζει όλους».

Για την αγωνιστική απραξία: «Δεν είναι κακό που έχουμε καιρό να παίξουμε, πήραμε ανάσες, δουλέψαμε περισσότερο σε υψηλό τέμπο. Θα μας βγει σε καλό θεωρώ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.