Σούντγκρεν: «Ήξερα ότι ο Άρης θα με γ@@σει για να με ξεφορτωθεί με κάθε κόστος»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν παραχώρησε συνέντευξη στη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, με αφορμή την επιστροφή στην Εθνική Σουηδίας, μιλώντας για την κόντρα του με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στη γέννηση της κόρης του τα περσινά Χριστούγεννα, με τους "κίτρινους" να θέλουν να τον τιμωρήσουν επειδή ήθελε να μείνει με την νεογέννητη κόρη του, όπως τόνισε.

«Ενημέρωσα το σύλλογο ότι θα πάμε στο νοσοκομείο για να αρχίσει ο τοκετός. Δεν υπήρχαν προβλήματα με την ομάδα, μου ζήτησαν να τους ενημερώσω όταν γεννηθεί το παιδί. Την επόμενη μέρα, στις 5 το πρωί, η σύζυγός μου υποβλήθηκε σε καισαρική και υπήρξαν ορισμένες επιπλοκές, όμως όλα πήγαν καλά στο τέλος», είπε αρχικά ο πρώην αμυντικός του Άρη.

Και πρόσθεσε: «Δύο ώρες αργότερα, ενημέρωσα το σύλλογο ότι γεννήθηκε η κόρη μου. Τότε περιμένεις 'συγχαρητήρια, πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι'. Όμως αντ' αυτού άκουσα 'συγχαρητήρια, στις 7 αύριο φεύγει το αεροπλάνο για την Κρήτη. Πρέπει να παίξεις'. Ήμουν τελείως μπερδεμένος και τους είπα ότι δεν μπορώ. Δεν έτρωγα σωστά πριν από τον αγώνα, επειδή ήμουν στο νοσοκομείο και με χρειαζόταν το κορίτσι μου. 

Ήταν ολομόναχη σε μία ξένη χώρα. Μετά ανέβηκαν οι τόνοι από το σύλλογο. 'ΟΚ, μείνε σπίτι'. Δύο μέρες αργότερα, έλαβα ένα email ότι δέχθηκα πρόστιμο 20.000 ευρώ επειδή δεν εμφανίστηκα στον αγώνα. Αντιδράσαμε με τον ατζέντη μου και δικαιωθήκαμε, οπότε δεν χρειάστηκε να πληρώσω».

Τελικά Άρης και Σούντγκρεν ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, με τον Σουηδό να μετακομίζει στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα. Εκεί η γυναίκα του γέννησε το δεύτερο παιδί και η αντιμετώπιση που είχε ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που βίωσε στον Άρη: «Στο Ισραήλ έγινε το ακριβώς αντίθετο. Μου έδωσαν δύο εβδομάδες ρεπό μετά τη γέννηση. Το πρόστιμο του Άρη δείχνει το πόσο άσχημα μου συμπεριφέρθηκαν. Ήξερα ότι θα με γ@@@ν. Ήθελαν να με ξεφορτωθούν με κάθε κόστος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.