Σούντγκρεν: Η πρώτη του προετοιμασία στον Αρη μετά από 2 χρόνια

Γιώργος Στράντζαλης21 Ιουνίου 2021

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αποτελεί μέλος της ομάδας του Αρη από τον Ιούλιο του 2019, ωστόσο η φετινή προετοιμασία με τους Κιτρινόμαυρους είναι η πρώτη του!

Ακούγεται λίγο περίεργο, για έναν ποδοσφαιριστή που ενσωματώθηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά είναι η πραγματικότητα.

Και εξηγούμε: η μεταγραφή του από την ΑΙΚ είχε ολοκληρωθεί αφότου είχε τελειώσει η προετοιμασία του Αρη στην Ολλανδία, με τότε προπονητή τον Σάββα Παντελίδη.

Πέρυσι, ο Σουηδός μπακ είχε τεθεί εκτός ομάδας από τον Μίκαελ Ένινγκ και δεν είχε συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας όντας “ξένο σώμα”.

Έτσι, αυτό το καλοκαίρι είναι και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή διαφορετικό και ιδιαίτερο, μετά από μία αξιοπρεπέστατη μάλιστα σεζόν που έβγαλε ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη των προσδοκιών για αυτά που μπορεί να προσφέρει.

Δεν είναι βέβαια ο μοναδικός. Σχεδόν παρόμοια δεδομένα ισχύουν και για τον Λερίν Ντουάρτε, με τη διαφορά ότι ο Ολλανδός συμμετείχε στην προετοιμασία του Αρη επί Παντελίδη και έπειτα τέθηκε εκτός πλάνων.

Πέρυσι απουσίαζε λόγω του σοβαρού του τραυματισμού.

Η φετινή σεζόν αρχίζει (και) για τον ίδιο υπό νέα αφετηρία, με την προσδοκία να καταφέρει να πείσει τον Άκη Μάντζιο για τις αγωνιστικές του δυνατότητες και ότι μπορεί να αποτελέσει μία εκ των έσω “μεταγραφή” ενόψει της νέα σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.