Σουλούκου: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ολυμπιακό; Ποτέ δεν ξέρεις»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2021

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ολυμπιακό άφησε η Λίνα Σουλούκου. Σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», υποστήριξε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγαπάει πολύ την ομάδα και ονειρεύεται συνεχώς να την κάνει πιο μεγάλη:

«Ποτέ δεν ξέρεις. Ο Μαρινάκης αγαπά τον Ολυμπιακό και δεν θα σταματήσει ποτέ να βελτιώνει τον σύλλογο. Δεν βάζουμε όρια. Το μότο μας είναι 'Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε'. Σε ό,τι αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχω φανέλα του στο σπίτι...».

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκε από την ιταλική εφημερίδα μέχρι και αν ο Ολυμπιακός ονειρεύεται να πάρει κάποια στιγμή τον Μουρίνιο στον πάγκο του, αλλά απάντησε εγκωμιαστικά για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Ο Μουρίνιο είναι ένας μεγάλος προπονητής, ο μίστερ Νο 1. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι επιτυχία στη Ρόμα. Εμείς, ωστόσο, από τότε που εργάζομαι στον Ολυμπιακό, το 2018, έχουμε ένα άλλο Πορτογάλο προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς. Και μαζί του έχουμε καταφέρει πολλά αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Πραγματικά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ άλλους προπονητές για τον Ολυμπιακό εκτός του Μαρτίνς».

Ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη, επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός στην Ιταλία αναφέρεται ως «η Γιουβέντους της Ελλάδας», με την κυρία Σουλούκου να απαντάει: «Ναι, λίγο Γιουβέντους και λίγο Μπάγερν Μονάχου της Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.