Σούλης Παπαδόπουλος: «Πνεύμα νικητή»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2024

Η προετοιμασία του Ηρακλή βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έναρξη των πλέι άουτ της Super League 2. Εκεί όπου θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (24/3 – 15:00) από τον Αιολικό στο δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στην αυλαία της κανονικής διάρκειας της Super League 2, πριν δύο εβδομάδες, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή και η ομάδα του να επικρατεί με 3-0 κόντρα στον σύλλογο της Μυτιλήνης.

Ο Ημίθεος προετοιμάζεται για την συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον προπονητή της ομάδας, Σούλη Παπαδόπουλο να αναφέρεται στη Μετροσπορτ για το πως περιμένει την έναρξη των πλέι άουτ: «Είναι παιχνίδια δίχως αύριο. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζεις για τη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς».

«Ψυχοφθόρα διαδικασία»

-Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο Ηρακλής, ώστε να αποφύγει τον κίνδυνο στα πλέι άουτ;

«Πρέπει να έχει πνεύμα νικητή. Κάθε αγώνα να παίζει η ομάδα για τους τρεις βαθμούς, με σεβασμό στον αντίπαλο. Δυστυχώς είμαστε στα πλέι άουτ, όπου εκεί είναι ψυχοφθόρα διαδικασία», τόνισε ο Ελληνας τεχνικός.

-Κλείσατε την κανονική περίοδο κόντρα στον Αιολικό και εκκινείτε στα πλέι άουτ ξανά με τον ίδιο αντίπαλο, όμως με άλλο προπονητή για την ομάδα της Μυτιλήνης. Πως περιμένετε τον μεταξύ σας αγώνα;

«Θα είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Ο Αιολικός μου άρεσε στο πρώτο ματς, έχει καλούς παίκτες. Εμείς ήμασταν δυνατοί και αποτελεσματικοί στο πρώτο ματς και κερδίσαμε με 3-0. Θα γίνει μεγάλη μάχη, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα στον Αιολικό αλλά και σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στα πλέι άουτ», επισήμανε ο προπονητής του Ηρακλή Σούλης Παπαδόπουλος.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.