Σούλης Παπαδόπουλος: «Ο Άρης πρέπει να κρατήσει τον Πάλμα, είναι ο καλύτερος σουτέρ του πρωταθλήματος»

Metrosport Team04 Μαΐου 2023

Ο Σούλης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στον Λουίς Πάλμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: «Ο Γιοβάνοβιτς έβαλε Σπόραρ και Ιωαννίδη επειδή είχε σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ στην άμυνα, ώστε να τους αιφνιδιάσει, και το πέτυχε με το γρήγορο γκολ. Θα συμφωνήσω με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, το μόνο πρόβλημα είναι όταν η ομάδα χρειάζεται τα αποτελέσματα, εκεί υπάρχει απειρία. Αλλά ο χρόνος δουλεύει με το μέρος του ΠΑΟΚ, για τα επόμενα χρόνια, καθώς είναι μια ομάδα που δουλεύει με νεαρούς παίκτες».

Για το πρωτάθλημα: «Πιστεύω πως μέχρι το τελευταίο παιχνίδι θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής. Να πούμε και τα καλά, γιατί λέμε πάντα τα άσχημα, και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός χθες (3/5) με έκαναν υπερήφανο ως προπονητή, γιατί είναι δύο ομάδες που δεν καίγονται τόσο πολύ για τους αγώνες, παρότι κυνηγούν την 3η θέση, αλλά έδειξαν πως μπήκαν για να παίξουν».

Για τον Λουίς Πάλμα: «Ο Πάλμα είναι ο καλύτερος σουτέρ του πρωταθλήματος, ειδικά από στατικές φάσεις. Αν θέλεις να είσαι μια ομάδα που θέλει να πάρει τίτλους, πρέπει να κρατήσεις τον Πάλμα, ειδικά ο Άρης, με τον κόσμο που έχει. Δεν είναι εύκολο βέβαια να τον κρατήσεις, αν έρθουν προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα».  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.