Σούλης Παπαδόπουλος: «Να δείξουμε την απαιτούμενη προσήλωση και πειθαρχία»

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Στην κορύφωσή της έφτασε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα της Κυριακής (17:00) με αντίπαλο την Κοζάνη εκτός έδρας, με χθεσινή πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. 

Ο προπονητής του Ημίθεου Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε στους παίκτες του τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα, λέγοντάς τους ότι πρέπει να επιδείξουν την απαιτούμενη προσήλωση και πειθαρχία, ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. “Η Κοζάνη είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, είναι μία σκληρή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, άλλωστε έχουμε δει ότι αρκετές φορές πήρε βαθμούς στις καθυστερήσεις”, είπε ο κόουτς Παπαδόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι “αυτοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να μπορέσουν να σώσουν την κατηγορία, οπότε εμείς οφείλουμε να προσέξουμε και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για να φύγουμε αλώβητοι από μία δύσκολη έδρα, στην οποία χάσαμε μόλις πριν λίγο καιρό”.

Παράλληλα, ο Σούλης Παπαδόπουλος επισήμανε ότι ο Ηρακλής σέβεται κάθε αντίπαλο, όμως απαιτεί και ανάλογο σεβασμό απ’ όλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.