Σούλης Παπαδόπουλος: «Λείπει η τελική πάσα στον φετινό Αρη»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος και μίλησε για το ντέρμπι ΑΕΚ-Αρης, σχολίασε το τι λείπει από τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης, ενώ τόνισε πως δεν τον πείθει ο φετινός Παναθηναϊκός.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η ΑΕΚ στα πρώτα 10 λεπτά μπήκε επιθετικά αλλά έπειτα ο Αρης ισορρόπησε και ήταν καλύτερος. Η ΑΕΚ πέτυχε το γκολ και πήρε ψυχολογία, αλλά ο Αρης ήταν η ομάδα που ήλεγχε τον ρυθμό. Μου αρέσει το επιθετικό πρέσινγκ που έκανε αλλά είχε το γνωστό πρόβλημα με την αξιοποίηση των τελικών. Γενικότερα ο Αρης ήταν πάρα πολύ καλός, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Αρη τα τελευταία χρόνια. Μετά το πέναλτι ο Αρης δεν άφησε την ΑΕΚ να κάνει τελική.

Για την έλλειψη σκόρερ: «Εγώ δεν πιστεύω πως λείπει ο σκόρερ στον Αρη, αλλά η τελική πάσα. Θα ήθελα έναν ηγέτη στην ομάδα, με τέτοια εμφάνιση δεν μπορεί ο Αρης να μην παίρνει κάτι βαθμολογικά. Κανονικά ο Αρης είναι πολύ ψηλά στην βαθμολογία, μην ξεχνάμε πως έχει το μείον έξι».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Με όσα έχουμε δει αγωνιστικά είναι κατά σειρά Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Αρης. Ο Παναθηναϊκός δεν με πείθει, δεν μπορεί με τίποτα να κερδίσει εκτός έδρας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.