Σούλης Παπαδόπουλος: «Κάτω το κεφάλι και δουλειά»

Metrosport Team27 Μαρτίου 2024


Η ισοπαλία στον αγώνα με τον Αιολικό έβαλε σε περιπέτειες στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ της Super League 2 τον Ηρακλή, καθώς έχασε το πλεονέκτημα των βαθμών που είχε πριν την έναρξη του.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, τους ζήτησε να δουλέψουν πάρα πολύ ενόψει της δύσκολης συνέχειας, τονίζοντας τους: «Αυτό που είπα στους παίκτες είναι κάτω το κεφάλι και ότι θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ γιατί θα αντιμετωπίσουμε και τέτοιες καταστάσεις, όπως στο παιχνίδι με τον Αιολικό, όπου αυτό που έκανε ο αντίπαλος ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθυστερήσεις. Τον ενδιέφερε να μη χάσει το παιχνίδι και όχι πως να το κερδίσει».

Επόμενος αντίπαλος για τον Ηρακλή είναι η Κοζάνη, την Κυριακή στις 14:00, στο γήπεδο του Καμπανιακού στη Χαλάστρα, για την 2η αγωνιστική των πλέι άουτ. Δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας ο Γιανίς Γκερμούς, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στον αγώνα με τον Αιολικό.

Κακός δαίμονας φέτος η Κοζάνη

Ο Ηρακλής έχει δώσει τρεις αναμετρήσεις φέτος κόντρα στην Κοζάνη, όμως δεν κέρδισε κανένα παιχνίδι. Η κακή αρχή έγινε στον αγώνα κυπέλλου, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου στο ουδέτερο της Κομοτηνής οι Κοζανίτες επικράτησαν με 2-1 και απέκλεισαν από τη συνέχεια του θεσμού τον Ηρακλή. Ακολούθησε ο αγώνας πρωταθλήματος στη Χαλάστρα, ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1, με τον Ημίθεο να χάνει δύο βαθμούς από την ισοφάριση των φιλοξενουμένων στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και οι κακές επιδόσεις κόντρα στους Κοζανίτες ολοκληρώθηκαν με την εκτός έδρας αναμέτρηση, στην οποία οι γηπεδούχοι νίκησαν με 1-0.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.