Σούλης Παπαδόπουλος για όλα: «Θα χρησιμοποιούσα τον Καμαρά, πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Κανίς»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, με τον προπονητή της Παναχαϊκής να μιλάει για τη συμπλήρωση ενός γύρου με τον Άλαν Πάρντιου στον πάγκο του Άρη, τον στόχο του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και για τον Χισάμ Κανίς που αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Αρχικά ανέφερε για τον Άλαν Πάρντιου: «Θα πω ότι είναι ένας έμπειρος προπονητής σε μία ομάδα που είναι στις κορυφαίες της Ελλάδας και θα περίμενα να είναι πιο ψηλά και θα τον ήθελα μέσα στις δύο πρώτες θέσεις. Στόχος του Άρη είναι να πετυχαίνει τους στόχους του και στόχος του θα είναι ένα κύπελλο για αρχή, έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν κυρίαρχος με καλό υλικό, αλλά δεν ήταν ουσιαστικός. Με το σύνολο που έχει στη διάθεση του θα μπορούσε να παίξει πιο θεαματικό ποδόσφαιρο».

Για τις διαφορές στις αναμετρήσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου: «Στο πρωτάθλημα είδαμε τον Ολυμπιακό να θέλει να πάρει τη νίκη με κάθε τρόπο, κάνει πρωταθλητισμό, το έχει μέσα του, ενώ ο Άρης ήθελε να... αρέσει και όχι να διεκδικήσει, αν είχε σκοράρει θα άγχωνε τον Ολυμπιακό».

Για τον Καμάρα, ανέφερε: «Ήρθε σε μία ομάδα που ξέρει, αλλά μέχρι πριν μία εβδομάδα έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά απέναντι του θα έχει παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού του. Αν τον είχα εγώ, θα τον έβαζα, για αυτό τον απέκτησα και μάλιστα τον Ιανουάριο, γιατί χρειάζεσαι άμεσα αποτελέσματα».

Ενώ για τον Κανίς, πρόσθεσε: «Πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τον είχαμε αντιμετωπίσει. Αν θα δουλέψει στο κορυφαίο επίπεδο μπορεί να προσφέρει πράγματα στον ΠΑΟΚ, είναι μία πολύ καλή περίπτωση, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Δεν πιστεύω ότι τον απέκτησε τυχαία ο ΠΑΟΚ».

Για την Παναχαϊκή, σημείωσε: «Η Παναχαϊκή τα πηγαίνει πολύ καλά, αγωνιστήκαμε προχθές με αντίπαλο την Κηφισιά και υπήρχαν 800 οπαδοί της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.