Σούλης Παπαδόπουλος: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2024

Η ισοπαλία με τον Αιολικό κράτησε τον Ηρακλή κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Προσπάθεια του στη συνέχεια είναι να έχει νίκες ώστε να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη χρονιά

Ο προπονητής του Σούλης Παπαδόπουλος μετά τον αγώνα τόνισε: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ημασταν κατώτεροι των περιστάσεων, είχαμε δύο δοκάρια και ένα πέναλτι που δεν μας έδωσε ο διαιτητής, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. 

Ημασταν καλύτεροι ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για εμάς, με γκολ γρήγορο, αλλά από μια αδράνεια ο αντίπαλος ισοφάρισε. Αγχωθήκαμε και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Θα έπρεπε να έχουμε πιο καθαρό μυαλό ώστε να πετύχουμε το γκολ της νίκης. Το μόνο που έκανε ο αντίπαλος ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθυστερήσεις. Τον ενδιέφερε να μη χάσει το παιχνίδι και όχι πως να το κερδίσει. Κάτω το κεφάλι, δουλειά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

 Εχουμε ακόμη εννέα τελικούς σε μια ψυχοφθόρα διαδικασία όπως είναι τα πλέι άουτ. Οι αντίπαλοι παίζουν και αυτοί για την ύπαρξη τους και θα είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.