Σουάρεζ-Νασιονάλ: Ντεμπούτο με ήττα στον πρoημιτελικό του Copa Sudamericana

Metrosport Team03 Αυγούστου 2022

Δεν μπόρεσαν να βιώσουν με τον καλύτερο τρόπο τo πρώτο παιχνίδι του Λουίς Σουάρεζ μετά από 16 χρόνια οι φίλοι της Νασιονάλ, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να ηττάται με 1-0 από την Γκοϊανιένσε στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Copa Sudamericana.

Ο 35χρονος σουπερστάρ, λίγα 24ωρα μετά την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας που τον ανέδειξε, «έπιασε δουλειά» και πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα κόντρα στου Βραζιλιάνους, χωρίς όμως να καταφέρνει να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα.

Οι φίλοι της Νασιονάλ, έκαναν... χαμό στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου είδαν τον Λουίς Σουάρεζ δίπλα από τον τέταρτο, έτοιμο να περάσει στον αγώνα και πανηγύρισαν έξαλα, όμως την χαρά τους μετρίασε το αρνητικό αποτέλεσμα το οποίο ήρθε μετά το γκολ που πέτυχε ο Λουίζ Φερνάντο στο 24ο λεπτό και έκρινε την αναμέτρηση.

Πλέον η Νασιονάλ καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (10/8) στην Βραζιλία αν θέλει να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.