Σουάρες: «Ο τρόπος που έφυγα από τη Μπαρτσελόνα με πλήγωσε και με στεναχώρησε»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2020

Ο Λουίς Σουάρεζ, ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας της Μπαρτσελόνα, δεν ξέχασε τον τρόπο που έφυγε από την «Μπάρτσα», και σχολιάζοντας σε δηλώσεις του την συμπεριφορά του συλλόγου προς το πρόσωπό του, εξέφρασε την λύπη και την απογοήτευσή του.

Ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ, και κολλητός φίλος του Λιονέλ Μέσι,βρίσκεαι από τον Σεπτέμβριο στην Ατλέτικο Μανδρίτης, με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις σε Ισπανία και και Ευρώπη, σκοράροντας 5 τέρματα σε 9 συμμετοχές.

Ωστόσο, δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για την Μπαρτσελόνα σε συνέντευξη του στην Ισπανική «Marca» τονίζοντας μάλιστα πόσο απογοητευμένος ήταν από την διοίκηση Μπαρτομέου.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του

«Ήμουν λυπημένος και πληγωμένος από τον τρόπο που έφυγα, το οποίο έχω ήδη πει. Νιώθω υπερήφανος. Όταν δεν ήθελα, βρήκα κάπου να πάω. Έχω βρει την ευτυχία και τώρα απολαμβάνω αυτήν την περίοδο.

Υπήρχε ένα σχέδιο τακτικής ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε. Έπρεπε να το αποδεχτώ γιατί δεν με χρειάζονταν και όλοι μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα", τόνισε ο Σουάρες στη συνέντευξή του στο μαδριλένικο μέσο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.