Σουάρες: «Μου φέρθηκαν σαν 15χρονο στην Μπαρτσελόνα, ο Μέσι ήθελε να μείνει»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε στην καταλανική "Sport" και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο που του φέρθηκαν στην Μπαρτσελόνα πριν φύγει, την επιθυμία του Λιονέλ Μέσι να ολοκληρώσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα» και για τη συμβουλή του στον Τσάβι.

Για την συμπεριφορά που δέχτηκε από την ομάδα και τον Κούμαν και τον Μέσι: «Ο Μέσι μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και μόνο αυτό θα τον έκανε χαρούμενο», ήταν η τοποθέτηση του για τον κολλητό του, ενώ αναφορικά με την δική του φυγή ήταν λάβρος κατά του πρώην προέδρου Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και κατά του Ρόναλντ Κούμαν: «Ο Κούμαν δεν μου έδειξε σεβασμό. Μου φέρθηκε σαν να ήμουν 15χρονος, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος διέρρεε ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια. Αυτή τη στιγμή ο Κούμαν με τον Λαπόρτα έχουν έναν δικό τους πόλεμο που πληγώνει τους παίκτες».

Στη συνέχεια συμβούλευσε τον Τσάβι: «Ως φίλαθλος του ποδοσφαίρου και με βάση όσα έχει κάνει ως παίκτης δεν νομίζω ότι σήμερα, αύριο ή μεθαύριο είναι η ώρα για να αναλάβει την ομάδα. Είναι έξυπνος και ξέρει τις δυσκολίες του κλαμπ. Πρέπει να περιμένει. Ξέρω ότι είναι καλός τεχνικός και κάποια μέρα θα κάνει μεγάλα πράγματα στο Καμπ Νόου, όπου θα γίνει το ίδιο πετυχημένος προπονητής, όσο ήταν και παίκτης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.