Σοβαρός για το άλμα... τελικού

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός - Γιώργος Ζαΐρης

Το πιο σπουδαίο ματς της σεζόν μέχρι το επόμενο δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ για το θεσμό του Κυπέλλου. Στις 20:30 [Μetropolis 95.5] υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» και με έπαθλο το... μισό εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης αφού ο νικητής από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Απόλλωνας Παραλιμνίου-Λαμία.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να κάνει ένα απλό βήμα αλλά ένα άλμα για έναν ακόμη τελικό ώστε να διεκδικήσει το τρόπαιο. Σήμερα υποδέχεται την μοναδική ομάδα που φέτος τον κέρδισε στην Τούμπα και αυτό από μόνο του αποτελεί σημαντικό «καμπανάκι» και καταδεικνύει τις δυσκολίες του αγώνα.

Απαντες όμως στο στρατόπεδο της ομάδας και αυτό φάνηκε και από την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη προχθές, κατανοούν την κρισιμότητα του αγώνα και θέλουν σήμερα να εκμεταλλευτούν και τη δύναμη της έδρας αφού η Τούμπα πρέπει να είναι καυτή αλλά και ασφαλής ώστε να μην βάλει σε κίνδυνο την ομάδα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με μια τελευταία προπόνηση και αμέσως μετά ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή επιβεβαιώντας τις προθέσεις του αφού σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Τάισον, το μοναδικό μέχρι στιγμής μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Επιστρέφει και ο Μπίσεσβαρ που ξεπέρασε την ίωση που τον είχε αφήσει εκτός από το ματς με τον ΟΦΗ.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φιλίπε Σοάρες, Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριο Τσαούση και Νίκολας Κουαλιάτα που έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, στον Τόμας Μουργκ που έκανε θεραπεία και στον Γιάσμιν Κούρτιτς που συνεχίζει με ειδικό πρόγραμμα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Αν.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα .

Αναφορικά με τα πλάνα του Λουτσέσκου, ουσιαστικά η θέση που είναι ανοικτή αφορά τον παρτενέρ του Αουγκούστο καθώς Ντάντας και Σβαμπ τη διεκδικούν. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης και Ράφα Σοάρες από τα δεξιά προς στα αριστερά της άμυνας ενώ ο Κωνσταντέλιας θα είναι πίσω από τον Ολιβέιρα που στα άκρα θα έχει τους Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.