Σοβαρά τώρα; MVP ο Αϊτόρ και όχι ο Λαόθ;

Γιώργος Ζαΐρης22 Μαΐου 2022

Οσο κακός και αν είσαι ακόμη και σε έναν τελικό ψάχνεις και απαιτείς την ισονομία. Προφανώς και τα περισσότερα ΜΜΕ θα φάνε το τυράκι και θα υποστηρίξουν πως ο Λαόθ χάρισε στον Αουγκούστο τη δεύτερη κίτρινη και… ευνόησε τον ΠΑΟΚ γιατί έπρεπε να παίξει με δέκα παίκτες.

 Αλλά το τυράκι είναι γεμάτο μούχλα και μπόχα όπως και η χθεσινή διαιτησία. Σε τελικό του Champions League θα έδειχνε κίτρινη κάρτα σε παίκτη επειδή διαμαρτυρήθηκε στο 7’; Προφανώς και όχι! Πάμε παρακάτω. Η φάση του πέναλτι δεν χωρά μεγάλη συζήτηση. 

Κανονισμός υπάρχει και μπορεί να τον διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Αντε το έδωσε… Η συνέχεια; Φάουλ έξω από την περιοχή που δεν ασχολήθηκε, κίτρινες κάρτες που δεν έβγαλε από το τσεπάκι του ποτέ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Και ερχόμαστε στη φάση του Μιτρίτσα. 

Τον βρίσκει με τον αγκώνα ο Χουάνκαρ ενώ ο Μιτρίτσα έχει πάρει τη μπάλα με το κεφάλι; Με πόση ευκολία λέει παίζεται; Και με εξίσου πόσο εύκολα το προσπέρασε ο συμπατριώτης του άθλιου Ισπανού διαιτητή που ήταν στο VAR; Επαναλαμβάνω ο ΠΑΟΚ του πρώτου μέρους δεν βλεπόταν. Ε και; Ο Λουτσέσκου έκανε λάθη στην ενδεκάδα αλλά και στις επιλογές της 20άδας. 

Ε και; Ο ΠΑΟΚ ζήτησε απλά ισονομία. Δεν την είχε και έχασε το Κύπελλο. Προφανώς και είναι πικρό να χάνεις έναν τίτλο. Αλλά στο τέλος όταν ο κόσμος του τον χειροκροτεί έχει κριτήριο. Για όλα όσα έγιναν μετά το γκολ του Αϊτόρ; Δεν πηγαίνεις να δείξεις τα γεννητικά σου όργανα μπροστά στην κερκίδα των αντιπάλων. Αλλά και εσύ δεν έχεις δικαίωμα να πετάξεις μάρμαρο από την κερκίδα. 

Δεν έχεις το δικαίωμα εκεί που η ομάδα βρίσκει τα πατήματα της να προκαλείς και πάλι αναταραχή στην κερκίδα. Είναι κρίμα για την ομάδα που ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ να βρίσκει εμπόδια από συγκεκριμένους. Η επόμενη μέρα; ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. 

Και επίσης: «ανοικτό μυαλό» από τον Λουτσέσκου. Και όχι εμμονές. Ας τολμήσει. Φέτος πήρε μηνύματα από συγκεκριμένους παίκτες πως μπορούν να δώσουν λύσεις. Και δεν αναφέρομαι στο χθεσινό ματς. Για όλη τη σεζόν αναφέρομαι. Και θα είναι μέγα λάθος ο ΥΠΟΠΤΟΣ Λαόθ να γίνει το τέλειο άλλοθι για τα λάθη που έγιναν και δεν πρέπει να γίνουν από ιδιοκτήτη, διοίκηση και προπονητή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.