Σωτηρόπουλος: Τα ντέρμπι των απογοητευμένων

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος09 Μαΐου 2021

Αλλιώς ξεκίνησαν, αλλιώς καταλήγουν. Τα σημερινά ντέρμπι Γιουβέντους-Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη ξεχωρίζουν, αλλά με μια δόση απογοήτευσης και για τους τέσσερις.

Στα κυριακάτικα της Ισπανίας αρκετά πιθανή μοιάζει η ισοπαλία ημιχρόνου (ή γενικώς) ανάμεσα σε Χετάφε και Έιμπαρ.

Η Βιγιαρεάλ προκρίθηκε για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό τελικό, επιτέλους, θα έχει σίγουρα κούραση, αλλά και τον ενθουσιασμό της τεράστιας επιτυχίας της. Με καλή ψυχολογία, χρειάζεται τη νίκη κόντρα στη Θέλτα, η οποία μπορεί να μην έχει στόχο, αλλά είναι ικανή να σκοράρει στο Θεράμικα (1Χ&GG).

Γνωρίζοντας τι θα έχει συμβεί και στη Βαρκελώνη, η Ρεάλ με εμφανή κούραση και χωρίς ψυχολογία έχει μόνο το Πρωτάθλημα, όπου μόνο η ισοπαλία Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο θα της δώσει πιθανότητες. Η Σεβίλλη μόλις πήγε να κάνει το… θαύμα έχασε τεράστια ευκαιρία. Μια σκέψη στο 1Χ&GG.

Στα της Κυριακής η Λάτσιο με φόρα και παράδοση στη Φλωρεντία (έχουμε και Βλάχοβιτς VS Ιμόμπιλε που έχουν από 19 γκολ), με ισχυρό κίνητρο που μπορεί να φτάσει ακόμη και ως το εισιτήριο του CHL αξίζει στο Χ2&Over, καθώς και η Φιορεντίνα δεν έχει εξασφαλιστεί και θα παλέψει πολύ στο ματς.

Ανοικτό για γκολ (GG&Over) το Τζένοα-Σασουόλο, με μια τύχη παραπάνω στους Νεροβέρντι που τρέχουν να αφήσουν εκτός Ευρώπης τη Ρόμα του (από του χρόνου) Μουρίνιο, ενώ πριν τη στάση στο Μπενεβέντο, η Αταλάντα περιμένω να κερδίσει με πολλά γκολ (ο Μουριέλ είναι ψηλά στους σκόρερ) την υποβιβασμένη Πάρμα (2&Over 3,5).

Ματς «φωτιά» Μπενεβέντο-Κάλιαρι στην Καμπανία για την παραμονή. Πιο ομάδα, πιο πειστική η Κάλιαρι, ένταση αναμένεται να έχει το ματς. Αν μια από τις δύο αξίζει να σωθεί, είναι η Κάλιαρι. Ο Σέμπλιτσι δεν έχει χάσει από τον Ιντζάγκι (στο Μπολόνια-ΣΠΑΛ όπου ξανασυναντήθηκαν), αλλά η Μπενεβέντο για να ψάξει τη νίκη θα ανοίξει το παιχνίδι της (Χ2&Over).

Με καλές τύχες (2-6-2 παράδοση), αρκετές ισοπαλίες τελευταία όπως και στον πρώτο γύρο, η Τορίνο κάτι μπορεί να πάρει στο Μπεντεγκόντι από την Βερόνα που έχει καταρρεύσει μετά τη μαθηματική παραμονή (Χ2&Under). Νίκη με πολλά γκολ αναμένεται για την Αταλάντα στο «Ένιο Ταρντίνι» κόντρα στην Πάρμα, με υποψήφιο στους σκόρερ τον Μουριέλ που είναι ψηλά στη σχετική κατάταξη, ενώ στο Γιουβέντους-Μίλαν, οι γηπεδούχοι πήγαιναν για τον 9ο τίτλο, η Μίλαν ονειρεύονταν να το πάρει βάσει εικόνας πρώτου γύρου και τώρα παλεύουν να σώσουν το CHL. Δύσκολο προς πρόβλεψη του αποτελέσματος, ένα κλικ παραπάνω το έχει η Γιουβέντους, αλλά εκτιμώ πως θα έχει γκολ (GG&Over).

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ-ΚΑΛΙΑΡΙ Χ2&OVER

ΤΖΕΝΟΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ GG&OVER

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΘΕΛΤΑ 1Χ&GG

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.