Σωτηρόπουλος: Γκολ στη Ρώμη, ποιότητα η Σεβίλλη

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος22 Αυγούστου 2021

Στο σημερινό «δεύτερο πιάτο» της αγωνιστικής, ξεκινώντας από την Ιταλία, η Γιουβέντους με Αλέγκρι στον πάγκο, με Λοκατέλι πλέον στο κέντρο όπου «πονούσε» και Κιέζα-Ρονάλντο είναι σαφώς φαβορί για τον τίτλο. Πολλά γκολ στα φιλικά της Ουντινέζε (δέχθηκε 4 από τη Λανς και 3 από τη Στουρμ Γκρατς!) που πούλησε τους παικταράδες της, Ντε Πάουλ και Μούσο.

Αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον το βραδινό Ρόμα-Φιορεντίνα. Επιστροφή Μουρίνιο στη Serie A και με άλλον αέρα και αισιοδοξία οι Ρωμαίοι αν και θα παίξουν χωρίς Σπινατσόλα-Σμόλινγκ (ίσως μείνει στον πάγκο ο Άμπραχαμ). Η Φιορεντίνα με Βιτσέντζο Ιταλιάνο στον πάγκο, έχει κρατήσει ως τώρα τον Βλάχοβιτς και απέκτησε τον Νίκο Γκονζάλες από τη Στουτγάρδη. Αναμένεται πιο παραγωγική επιθετικά. Πιθανό να δούμε γκολ στο Ολίμπικο.

Στα αυριανά επιλέγω τη νίκη της Κάλιαρι κόντρα στη Σπέτσια που έκανε ελλιπή προετοιμασία λόγω κορωνοϊού, ακύρωσε τα φιλικά της, έχει μεταγραφικό μπαν και θέλουν να αποχωρήσουν παίκτες όπως ο Ν’Ζολά.

Στην Ισπανία καλός συνδυαστικά με γκολ είναι ο άσος της Ρεάλ Σοσιεδάδ κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο, λογικότατο φαβορί που δεν χωράει μεγαλύτερη ανάλυση η Ατλέτικο (και με χαμηλή απόδοση και η νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ) κόντρα στην Έλτσε.

Ίσως να μην έχει το πιο εύκολο βράδυ η Ρεάλ στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της, αντιμετωπίζοντας καλύτερη ομάδα από την Αλαβές, τη Λεβάντε.

Θα μείνω περισσότερο στη νίκη της Σεβίλλης στη Μαδρίτη επί της Χετάφε. Άλλαξαν πράγματα οι γηπεδούχοι, αλλά με αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν τη Βαλένθια. Η Σεβίλλη διατήρησε την ποιότητά της, αύξησε την ομοιογένειά της και η απόδοση στη νίκη της είναι ελκυστική.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2&Over

ΡΟΜΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ GG&Over

ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.