Σωτηρόπουλος: Ετεροχρονισμένοι βαθμοί για τη Βαγιαδολίδ

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος11 Απριλίου 2021

Εξαιρετική μέρα χθες και στην Ιταλία με 3/3, αλλά και στην Ισπανία με 2/3, με τη Χετάφε μόνο να μας τα χαλάει.

Αφήνοντας το χθες, στη Ιταλία σήμερα η Ίντερ πηγαίνει για ακόμη ένα βήμα στην αντίστροφη μέτρηση του Scudetto φιλοξενώντας στο Μεάτσα την Κάλιαρι που ψάχνει βαθμούς παραμονής. Δύσκολα θα τους πάρει (και με τον 24χρονο γκολκίπερ Γουλιέλμο Βικάριο να ντεμπουτάρει για τους Σαρδηνούς) στο Μιλάνο, όμως στα τελευταία 5 παιχνίδια τους οι Σαρδηνοί σκοράρουν κόντρα στην Ίντερ στον Βορρά (1-1 πέρσι). Αν το 1&GG θεωρείται επιλογή με μεγαλύτερο ρίσκο, 1&Οver μπορεί να μας δώσει και η ίδια η Ίντερ.

Στο Μπεντεγκόντι η αδιάφορη μεν βαθμολογικά Βερόνα έρχεται από «διπλό» στη Σαρδηνία και θα παίξει στα ίσα την Λάτσιο που έχει το κίνητρο της Ευρώπης. Η Βερόνα είχε κερδίσει στο Ολίμπικο 1-2 στον πρώτο γύρο, μοιρασμένη η παράδοση (1-1-1) στα 3 τελευταία, 1-5 το περσινό διπλό της Λάτσιο στο Μπεντεγκόντι όπου σκοράρει. Το κίνητρο λέει Λάτσιο, η Βερόνα δεν χαρίζεται, η παράδοση δίνει γκολ και εκεί κινούμαι Χ2&GG (2,20).

Η Γιουβέντους ακόμη και σε μια προβληματική για εκείνη χρονιά, υπάρχουν στιγμές που βγάζει τη δυναμική της και δείχνει πόσο πρέπει να μεγαλώσουν οι υπόλοιποι για να την κοντράρουν. Στο ματς με την Τζένοα που έχει «χαθεί» σ’ όλες τις μεγάλες έδρες δεν υπάρχει μεγάλη στοιχηματική ευκαιρία. Μόνο μια σκέψη για 1&NG (μόνο 11 έχει δεχθεί η Γιούβε) την οποία εγκατέλειψα άμεσα.

Η Νάπολι έχει το κίνητρο στο Λουίτζι Φεράρις, η Σαμπντόρια βαθμολογικό κίνητρο δεν έχει, αλλά τα περί «τουρισμού» τη σοβάρεψαν και παίζει το παιχνίδι της όπως έδειξε και στο Μιλάνο. Η Νάπολι έχει 7 νίκες στις τελευταίες 9 επισκέψεις της στην έδρα της Σαμπντόρια, με το κίνητρο μαζί της θα ρισκάρω στο 2&GG.

Η Ρόμα αυτή τη στιγμή βάσει βαθμολογίας είναι εκτός Ευρώπης, αλλά την Πέμπτη έκανε βήμα πρόκρισης στο Europa League επί του Άγιαξ (1-2), θα έχει κούραση (και απουσίες) κόντρα στον Μπολόνια που δεν κυνηγάει κάτι αλλά αναμενόμενα θα παίξει επιθετικά και αποφεύγοντας το σημείο μένω στο GG&Over.

Η Αταλάντα πέρσι «έσπασε» μια δύσκολη παράδοση στο Αρτέμιο Φράνκι. Η Φιορεντίνα δεν ξεμπέρδεψε, αλλά δύσκολα θα κινδυνέψει και δεν έχει τον Ριμπερί διαθέσιμο ο Ιακίνι σήμερα. Με καλές τύχες θα επιλέξω κίνητρο και γκολ 2&Over σε καλές τιμές.

Στην Ισπανία το κίνητρο της Βιγιαρεάλ, η ποιότητά της και το γεγονός ότι πήρε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση με το διπλό στο Ζάγκρεμπ στο Europa League, αλλά και η κούραση (και η σφιχτή γενικώς Οσασούνα) οδηγούν σε μια νίκη χωρίς μεγάλο σκορ 1&Under 3,5.

Με τη βελτιωμένη εντός έδρας Βαλένθια και την Ρεάλ Σοσιεδάδ ανεβασμένη μετά τον τίτλο του περσινού Κυπέλλου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο λόγω ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ωστόσο θα προτιμήσω GG&Over σε καλή απόδοση.

Η Βαγιαδολίδ δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, έχει τεράστιο κίνητρο, εντός έδρας έχει καλύτερη εικόνα και στη Βαρκελώνη έπρεπε να πάρει κάτι από την Μπαρτσελόνα. Ας το κάνει ετεροχρονισμένα κερδίζοντας (1) τη Γρανάδα που εκτός έδρας στη LaLiga είναι απογοητευτική, που δεν έχει βαθμολογικούς στόχους στο Πρωτάθλημα και «άδειασε» μετά την ήττα 0-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League.

Η Μπέτις ψάχνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο παλεύοντας με Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ, έχει μια ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια και υποδέχεται την Ατλέτικο, η οποία έχει χάσει τη σταθερότητά της, την ψυχολογία της, έχει πετύχει 1 γκολ σε 360 αγωνιστικά λεπτά και θα αγωνιστεί χωρίς Σουάρες, Γιορέντε και με ερωτηματικά Κοντογκμπιά και Ντεμπελέ. Είδαν και χθες στο Clasico να γίνεται χαμός… Γιατί όχι, Μπέτις;

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1&Under 3,5

ΒΕΡΟΝΑ-ΛΑΤΣΙΟ Χ2&GG

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ 2&GG

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.