Σωτηρόπουλος: «Αγκαλιάζει» τον τίτλο η Ατλέτικο και το εισιτήριο CHL η Μίλαν

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος16 Μαΐου 2021

Στα ιταλικά ματς της Κυριακής, η Νάπολι αποτελεί επιλογή στη Φλωρεντία. Εξασφαλισμένοι οι Βιόλα, η Νάπολι «καίγεται» και θέλει δύο νίκες για να εξασφαλίσει το CHL.

Η Μπενεβέντο για να παίξει τα ρέστα της στο φινάλε πρέπει να κερδίσει την υποβιβασμένη Κροτόνε που παλεύει σε κάθε ματς όμως και το κίνητρο θα (πρέπει) να μετρήσει περισσότερο.

Αδιάφορο το Ουντινέζε-Σαμπντόρια με γκολ στην παράδοση και πιθανό combo, καθώς είναι ματς χωρίς σκοπιμότητα.

Στο γειτονικό ντέρμπι Πάρμα-Σασουόλο, οι Νεροβέρντι «καίγονται», έχουν να κερδίσουν από το 2014, αλλά ποιοτικά καλύτεροι είναι και η Πάρμα έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Νίκη με γκολ εκτιμώ πως θα κάνει και η Μίλαν κόντρα στην άνετη πλέον Κάλιαρι, ώστε μετά τα εντυπωσιακά 0-3 και 0-7 επί Γιουβέντους και Τορίνο να πανηγυρίσει τη θέση στο CHL.

Στην Ισπανία που όλα τα παιχνίδια είναι την Κυριακή, η Ρεάλ είναι η μόνη που έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να «κλέψει» το Πρωτάθλημα από την Ατλέτικο και ποντάρω στη διατήρηση των όποιων πιθανοτήτων της.

Πολύ πιο δυνατά στην Ατλέτικο που έχει τα πάντα στα χέρια της και δεν θα χάσει την ευκαιρία κόντρα στην Οσασούνα, την οποία έστω «σφιχτά» εκτιμώ θα την κερδίσει.

Το finish της Μπαρτσελόνα είναι απογοητευτικό μετά το 3-3 στο Λεβάντε, η Θέλτα είναι επικίνδυνη πάντα, έρχεται με τέσσερις σερί νίκες και η πρώτη σκέψη πηγαίνει στο GG περισσότερο παρά στον 1…

Σοσιεδάδ θα δούμε στην Ευρώπη, αλλά σε Europa League ή Conference League ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο απόλυτα, όμως η νίκη είναι μονόδρομος με τη Βαγιαδολίδ που βάσει προγράμματος (και εικόνας) πολύ δύσκολα θα σωθεί (με 16 ισοπαλίες…).

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΜΙΛΑΝ – ΚΑΛΙΑΡΙ 1&OVER

ΠΑΡΜΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ 2&OVER

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1&UNDER 3,5

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1&OVER 1,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.