Σωτήρης Νικολαΐδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό φεγγάρι, πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Νικολαΐδης, και μίλησε για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τη Ρίτας στη Λιθουανία με φόντο την πρόκριση στους «16» του BCL.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο, είναι ο Θανάσης Χατζόπουλος. Είναι καλή ομάδα η Ρίτας, ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό φεγγάρι. Εχει μια προσθήκη του Κακλαμανάκη που θα προσφέρει λύσεις στου ψηλούς. Είναι τελικός, έχει καιρό να δώσει τέτοιο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, έχει τις πιθανότητές του. Στο πρώτο παιχνίδι έλειπαν από την ομάδα του Λυκογιάννη τρεις παίκτες, σήμερα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να ελέγξει το ρυθμό ο ΠΑΟΚ, να πάει σε σίγουρες επιθέσεις αν και κόντρα στη φύση των τριών γκαρντ. Πρέπει να μην κάνουν λάθη οι παίκτες του Λυκογιάννη, γιατί μια κακή επίθεση θα δώσει αντεπίθεση με τη Ρίτας».

Για τον Χαντς: «Μου αρέσει πολύ ο Χαντς, από την πρώτη στιγμή που τον είδα μου άρεσε. Θα του κάνει πολύ καλό η παρουσία του στην Ευρώπη, ήδη δείχνει το ταλέντο και ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός που τον έχει. Έχει την ταχύτητα, το σουτ, έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.