Σωτηρίου: «Δύσκολα να ικανοποιήσει την Αστάνα ο Άρης»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2021

Για το μέλλον του, την οικογένεια του και το συμβόλαιο του μίλησε ο Πιέρος Σωτηρίου στην Κύπρο. Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός υποστήριξε ότι δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Άρη αλλά τόνισε ότι είναι δύσκολα να ικανοποιηθεί οικονομικά η Αστάνα.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το μωρό του: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που απέκτησα ένα μικρό παιδάκι. Μετά από 10 μέρες θα ταξιδέψω στην Αστάνα όπου θα αρχίσουμε προετοιμασία για τη νέα σεζόν»

Για το συμβόλαιο του με την Αστάνα: «Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με την Αστάνα. Θα προσπαθήσω να βγω πρώτος σκόρερ και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πέρσι είχαμε μια καταστροφική σεζόν. Αυτοί είναι οι δυο στόχοι που θέλω να πετύχω το νέο χρόνο».

Για το ενδιαφέρον του Άρη Θεσσαλονίκης: «Δεν γνωρίζω τίποτα, ο μάνατζερ μου προσπαθεί, μιλάει με διάφορους. Του ανάφερα ότι δεν θέλω να μου λέει οτιδήποτε εάν δεν είναι χειροπιαστό».

Αν το ενδιαφέρει η προοπτική της Ελλάδας και του Άρη: «Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γιατί όχι να μην αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Όπως είπα και πριν, έχω 2 χρόνια συμβόλαιο και είναι πάρα πολύ δύσκολο να ικανοποιήσει οικονομικά ο Άρης την Αστάνα».

Αν υπάρχει άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του: «Αυτή τη στιγμή όχι».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κύπρο: «Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.