Σωστό φαβορί οι Βέλγοι

Θανάσης Κυλώνης17 Ιουνίου 2021

Η Ιταλία του Μαντσίνι έγινε η πρώτη ομάδα που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του EURO, ενώ για την πρωτιά του ομίλου χρειάζεται έναν μόνο βαθμό κόντρα στην Ουαλία την Κυριακή. Ενας βαθμός εξασφαλίζει την πρόκριση και στους Ουαλούς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Ελβετία-Τουρκία που θα γίνεται την ίδια ώρα. Κοινώς, βολικό Χ σε απόδοση 4.00+. Το ‘παιξα ήδη, αξίζει κι ας μην βγει…

Στα σημερινά ματς, το διπλό των Βέλγων στη Δανία αποτελεί επιλογή απ’ την στιγμή που πληρώνει 2.00+. Ο Λουκάκου και οι συμπαίκτες του έκαναν επίδειξη δύναμης στο 0-3 επί της Ρωσίας, ο Αζάρ επανήλθε ορεξάτος και σε λίγο θα τον δούμε και βασικό, ενώ και οι Ντε Μπρόινε, Βίτσελ που έλειπαν στην πρεμιέρα είναι πλέον διαθέσιμοι. Την ίδια ώρα, οι Δανοί είναι σοκαρισμένοι από την περιπέτεια του Ερικσεν και το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο, όπως φάνηκε και στο 0-1 από τη Φινλανδία. Εχασαν πολλές ευκαιρίες και πέναλτι πάντως, πολύ πιθανό να σκοράρουν απέναντι στην αφερέγγυα άμυνα των Βέλγων. Μαζί με g/g το διπλό ανεβαίνει στο 4.50 για όποιον θέλει μεγαλύτερη απόδοση.

Γκολ βλέπω και στο βραδινό Ολλανδία-Αυστρία, με τις δυο ομάδες να ξεκινάνε το τουρνουά με γεμάτες νίκες. 3-2 οι «οράνιε» την Ουκρανία, 3-1 οι Αυστριακοί τους Σκοπιανούς, το κενό του Φαν Ντάικ κάνει μπαμ στην ολλανδική άμυνα, όποιος δεν θέλει να μπλέξει με τον άσο, κρατάει το 2.25 του over & g/g.

Και μια δυάδα με σκόρερ κοντά στο 5.00, ο Λουκάκου που ξεκίνησε το EURO δυνατά με 2 γκολ και ο Μέμφις Ντεπάι που ψάχνει το πρώτο του γκολ.

Καλή τύχη στα πονταρίσματά σας, περισσότερα το βράδυ, 20:00-20:30, στην εκπομπή του Metropolis 95,5, EURO Challenge…

ΣΗΜΕΙΑ
ΔΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ 2
ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ Over & G/G

ΣΚΟΡΕΡ

Λουκάκου - Ντεπάι

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.