SOS με Λύρατζη! Ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε

Metrosport Team19 Ιουλίου 2022

Ένα πρόβλημα εν όψει του πρώτου αγώνα με αντίπαλο την Λέφσκι στην Σόφια, αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Λευτέρης Λύρατζης που προορίζονταν για βασικός στον αγώνα, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση. Την Τετάρτη θα γίνει εκ νέου η αξιολόγησή του.
Αναλυτικά στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:
"Την Τρίτη (19.07) η τακτική μονοπώλησε και πάλι το προπονητικό ενδιαφέρον. Κυκλοφορία, ανάπτυξη, αυτοματισμοί ήρθαν σε πρώτο πλάνο, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τα βασικά στοιχεία του σχεδίου για το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ένιωσε ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, αποχώρησε από την προπόνηση και θα επανεξεταστεί αύριο. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέϊρα έκαναν θεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Λουτσέσκου και Ίνγκασον θα μιλήσουν στην συνέντευξη τύπου

Την Τετάρτη (20.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη του πριν το παιχνίδι κόντρα στη Λέφσκι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Το απόγευμα στις 19:00 η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση τσάρτερ για Σόφια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.