SOS από τους Μπακς – Το πάνω χέρι οι Μάβερικς

Metrosport Team27 Απριλίου 2024

Αυτό το βράδυ θα θέλουν να το ξεχάσουν οι Μπακς. Σαν να μην έφτανε το ότι μπήκαν στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν στο ΝΒΑ, δηλαδή στα play off, χωρίς τον ηγέτη τους τον Γιάννη Αντεντοκούνμπο, λύγισαν σήμερα (27/4) στην παράταση από τους Πέισερς και βρίσκονται πια πίσω στο σκορ με 2-1.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή λοιπόν τον Ταϊρίς Χάιλμπερτον που σημείωσε ένα εντυπωσιακό triple-double με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ και 16 ασίστ και το νικητήριο καλάθι στα 1,6'' από το τέλος, οι Πέισερς νίκησαν τους Μπακς στην παράταση με 121-118, παίρνοντας προβάδισμα σε αυτήν τη σειρά των προημιτελικών της Ανατολής. Για τους Μπακς, ο Κρις Μίντλετον ήταν εντυπωσιακός με 42 πόντους και 10 ριμπάουντ, όμως οι Μπακς που στην εξέλιξη του παιχνιδιού λαχτάρησαν με έναν τραυματισμό του Ντέμιαν Λίλαρντ που πάντως επέστρεψε στην πορεία, ηττήθηκαν και τώρα... τρέχουν.

Μετά το break του game 2, οι Μάβερικς πήραν και το προβάδισμα στη σειρά με τους Κλίπερς. Με κορυφαίο τον Λούκα Ντόνσιτς που είχε 22 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, οι Μαβς επικράτησαν των Κλίπερς με 101-90 και έκαναν το 2-1. Για την ομάδα του Λος Άντζελες ο Ίβιτσα Ζούμπατς είχε 19 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στην εξέλιξη της τέταρτης περιόδου, ο Ουέστμπρουκ έκανε ένα φάουλ στον Ντόνσιτς τον οποίο στη συνέχεια έσπρωξε, προκαλώντας την αντίδραση του Ουάσινγκτον. Ο «Ουές» μάλιστα αποβλήθηκε από τους διαιτητές.

Μία νίκη από τους ημιτελικούς της Δύσης βρίσκονται οι Τίμπεργουλφς που επικράτησαν άνετα των Σανς και μέσα στην Αριζόνα με 126-109, κάνοντας το 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής τους για μία ακόμη φορά ήταν ο Άντονι Έντουαρντς με 36 πόντους και 9 ριμπάουντ ενώ για τους γηπεδούχους, ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 28 πόντους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.